Rasytė12 parašė:
Gimdziau prieš porą dienų. Tik geriausi atsiliepimai! Tokios priežiūros dar nesu gavusi, nors gimdymas ir truko ilgai.
O buvote 1 ar 2 skyriuje? 😊
Rasytė12 parašė:
Gimdziau prieš porą dienų. Tik geriausi atsiliepimai! Tokios priežiūros dar nesu gavusi, nors gimdymas ir truko ilgai.
Evunia parašė:
1 sis gydytojas dirba
Sveikos, merginos. Gimdziau liepos pradzioje, man rado hospitaline infekcija - auksini stafilokoka. Sake gydytoja, kad pasigavau ligonineje CP metu. Ar kas nors nesusiduret panasiu metu? Mane operavusi medike sake, kad negijo bambos vaiku, kelis i Santariskes isveze.. Ziauriai esu nusivylusi Antakalnio gimdymo namais ir 1 skyriaus vedeju bei ten dirbanciais medikais. Nors pirma vaika kai gimdziau, viskas buvo puiku. Dabar 2 menesius tampausi po ligonines. Aciu dievui, vaikui nepersidave, bet ar galesiu zindyti toliau, neaisku. Antra antibiotiku doze neveikia, gali tekti gerti jau kitus, kurie nebebus saugus su zindymu
Chloes parašė:
Sveikos, merginos. Gimdziau liepos pradzioje, man rado hospitaline infekcija - auksini stafilokoka. Sake gydytoja, kad pasigavau ligonineje CP metu. Ar kas nors nes…
O kodėl nusivylėte I skyriaus vedėju?
Pliaupia parašė:
O kodėl nusivylėte I skyriaus vedėju?
vaiksciojau pas ji visa nestuma. Pirmas kabliukas buvo, kad isiule Nipt daryt Synlab laboratorijoje tikindamas, kad ten geriausiai atlieka. Vis kartojo, kad tikrai nesusijes, o paaiskejo, kad jo zmona ten direktore.. Na bet baisiausia jo klaida, kad nepastebejo placentos pirmeigos (viena pavojingiausiu nestumo komplikaciju). Isleido mane i sodyba 100 km uz Vilniaus. Patikino, kad viskas puiku. Deja, isveze i Santariskes mane gausiai kraujuojant nakti 36 savaite, visiskai nesupratau, kas darosi. Santariskese medikai buvo pakraupe, kad man nepasake apie sita patalogija. Na bet ir po sio ivykio tesiau pas ji prieziura, susitarem, kad gimdyma priims ir jei reikes extra cp,operuos jis mane. Po termino pradejus lengvai kraujuot, skambinau jam, sako - as atostogauju. Nors pries pora dienu buvau pas ji. Ar sunku buvo informuot, kad atostogaus? Kai po keliu paru nakti pasipyle upeliu kraujas, as buvau ant nukraujavimo ribos, jis neatvyko, nors jau buvo baiges atostogas. Su greitaja isveze mane vel. Operavo budinti medike. Gulejau jo skyriuje 5 paras po visko, vizitavo jis budejimo metu visas gimdyves, o pas mane neuzejo. Ten visas skyrius kalbejo apie mano atveji, ne kasdien atveza pavojingos bukles gimdyves+juk visa nestuma jis priziurejo.. Manau, kad jis moka ramiu tonu bendraut, todel daugeli uzburia, bet kaip zmogus - nera patikimas. Per ji tiek streso mano seima patyre. Patare pazistami teisininkai ir i teisma ji paduot, bet neturiu jegu bylinetis. Pasitikejau siuo zmogum, norejau jo prieziuros iki galo, o jis pasiplove, kai vos nenumiriau. Visiskai prasilenkia su Hipokrato priesaika. Gerai, kai nestumas lengvas, o jei kas rimciau, niekada nerekomemduociau sito zmogaus
Greta B. parašė:
O nuo ko priklauso i kuri skyriu patenki, nuvaziuoji ir paskiria pagal 'uzimtuma'? Speju, kad rinktis negalima turbut🙈
Galima rinktis
Nu komentarą pirmą kartą apie jį tokį perskaičiau.. jis čia moterų dievaitis
KarinaBaby parašė:
Galima rinktis
Pritariu... Gal karantinas sugadino žmogui nuotaika, nes sunku patikėt tuo, ką skaitau.
KarinaBaby parašė:
Galima rinktis
Nes nusivylusios juo bijo info dalintis,kad gerbėjos akmenim neužmėtytų