slynute parašė:
Gal kas gimdete AGN su epiduru? Ar noriai duoda ji? mastau prasyti jo...jeigu teks skatinti.. 🤔🤔
Pati gydytoja net skyre epidura, nes mate, kad reikia
slynute parašė:
Gal kas gimdete AGN su epiduru? Ar noriai duoda ji? mastau prasyti jo...jeigu teks skatinti.. 🤔🤔
Pati gydytoja net skyre epidura, nes mate, kad reikia
inspiration parašė:
Gal kas paskutiniu metu buvote pakliuvę pas 1 skyriaus vedėja Jakiuna? Ar jis priiminėja gimdymus? Ar is viso dirba?
Priimineja gimdymus, dirba
inspiration parašė:
Gal kas paskutiniu metu buvote pakliuvę pas 1 skyriaus vedėja Jakiuna? Ar jis priiminėja gimdymus? Ar is viso dirba?
Taip, lankausi pas Ji
Anonimas0 parašė:
Taip, lankausi pas Ji
O kur lankotės? Dar spėjote pakliūti kai dirbo motinystės centre?
saundstorm5 parašė:
Ar suejus termino dienai, galima atvaziuot pasitikrint ar reikalingas dar ir siuntimas? 🤔
Vaziavau be siuntimo termino diena.
termino diena turi dar jusu gine patikrinti ir i kortele irasyti kada reik apsilankyti GN patikrai jei nepradides gimdymas. Man terminas buvo treciadieni siandien buvau pas savo gine tai sake veiklos nera del to antradieni vaziuoti patikrai. Bus 40+6. Na bet jei nuvaziuosit patikrins niekur nesides
slynute parašė:
termino diena turi dar jusu gine patikrinti ir i kortele irasyti kada reik apsilankyti GN patikrai jei nepradides gimdymas. Man terminas buvo treciadieni siandien b…
Nu va, man mano gine daugiau vizito jokio nebepaskyre ir sake, kad mano kortele yra mano siuntimas ir papildomai nereikia. Tik nesupratau ar tai galioja ir suejus termino dienai be jokiu gimdymo pozymiu. Ir ko paklausi, visi skirtingai sako del tu siuntimu 🤷