inspiration parašė:
Sveikos, o yra galimybė, kad atvykstu pasitikrint, man pasako kad reikia I gimdykla ir tada vyras atvažiuoja truputi veliau. Įleistu? Jeigu testą pasidarytų.
Paskambinkit i priemima ir paklauskit, kokia dabar situacija
inspiration parašė:
Sveikos, o yra galimybė, kad atvykstu pasitikrint, man pasako kad reikia I gimdykla ir tada vyras atvažiuoja truputi veliau. Įleistu? Jeigu testą pasidarytų.
Paskambinkit i priemima ir paklauskit, kokia dabar situacija
alexa29 parašė:
Sveikos, Mamytės, kurios gimdėte antakalnyje (neseniai) kas buvo naujagimio kraitelyje, dovanų? Šiaip smalsu, gal ko nereiktų pirkti![]()
Sauskelnės ir įklotai buvo naudingi. Aliejukas vaikui, drėgnos servetėlės. Visa kita reklama arba pavyzdžiai po 1 vnt. Realiai nieko tokio, dėl ko galima būtų pirkinių sąrašą sumažinti 🙂
Bogdziaster parašė:
Sauskelnės ir įklotai buvo naudingi. Aliejukas vaikui, drėgnos servetėlės. Visa kita reklama arba pavyzdžiai po 1 vnt. Realiai nieko tokio, dėl ko galima būtų pirki…
Ačiū😉
Bogdziaster parašė:
Sauskelnės ir įklotai buvo naudingi. Aliejukas vaikui, drėgnos servetėlės. Visa kita reklama arba pavyzdžiai po 1 vnt. Realiai nieko tokio, dėl ko galima būtų pirki…
aš gruodžio pirmom dienom gimdžiau ir gavus dovanėles atkreipiau dėmesį, kad nemaža dalis kuponų/pasiūlymų jau baigė galioti lapkriti aišku pampersai ir Aromama aliejukai patiko, bet dauguma kitų pasiūlymų (išskyrus Barbora, Rimi ir Lietuvos Draudimas) jau buvo neaktualus. Tikiuos dabar atnaujino dėžutes ir nebegausit pasenusias 🙈
Greta_aa parašė:
Matet?
Skambinausi ką tik į Antakalnį, sakė nebepriims. Dar turiu vilties, kad neprasidės šiom dienom gimdymas ir kažkiek pakis situacija, tuomet skambinsiu važiuodama. VGN nežinau kodėl, bet pasitikiėjimo nekelia, nors čia vidinis stabdis 😢😢
korne16 parašė:
Skambinausi ką tik į Antakalnį, sakė nebepriims. Dar turiu vilties, kad neprasidės šiom dienom gimdymas ir kažkiek pakis situacija, tuomet skambinsiu važiuodama. VG…
Baisu😭
korne16 parašė:
Skambinausi ką tik į Antakalnį, sakė nebepriims. Dar turiu vilties, kad neprasidės šiom dienom gimdymas ir kažkiek pakis situacija, tuomet skambinsiu važiuodama. VG…
Ar neminėjo kuriam laikui uždaro? Sunku būtų patikėti, kad pvz. po kelių savaičių neatnaujins paslaugų.