2018.03.07 17:42 (prieš 2 m.)
_Stella_ parašė:
a mano mama kitoks zmogus. jin jiekad nekis savo ziniu. gali paklaust pvz kada mes emem vaiksciot, kalbet. ir visa kita. bet gyvenime nei del maisto, mokymo ar dar …
mes su maniske nedaug bendraujam, gyvena toli, tai noredama nelabai gali kist man kazko, bet jei ir bandytu as iskart pasakyciau aciu nereikia ir tiek
o del nenormalumu tai mano anyta taip, ypac pradzioj, kas tik biski, cia vaikas dusta nors nedusta, cia vaiko nebepalikit jau, nes nukris - nuo 1men po desimt kart kartojo, nors dabar va 5 ir tai nesivarto, moka jei lb nori bet nelb nori... ir viskas jai negerai, laukan iseini tai oj nesusaldykit vaiko...... dabar po 5men tas pat, kazkada norejo uzklot papildomai pledu nes gal salta nors net nezinojo kiek sluoksniu vaikas aprengtas, susinervinau, isdejau viska jog ne mazi vaikai esam suprantam ir kasdien y lauka einam matom kaip rengiam kaip griztam ir vaikas siltutis buna ir nejau mus visai neatsakingais laiko ir kad jei per keleta men nesusirgdinom tai reiskias gerai rengiam, 5min kalbejau tikrai, tada ji atsake 'nu gerai gerai ko cia uzsivedei, as tik siaip pasakiau' o po 5min ziuriu vyras pleda jau traukia, bl sakau ka darai ??
arba, dabar buvo, vaika veziojom, prabudo vaikas ir jinai uzdenge veida jai! pz sakau nu nedenkit, verks, nemiega, tai nores matyt bent kazka nors ir siaip tam vezime nelabai kas tesimato, ir siaip kas noretu gulet, negalet pajudet ir ne tik niemo nematyt, o dar kad veida uzdengtu, nu man tai kaip karste kokiam blemba... bet neatidenge. tada sako vaikas zyzia, blemba sakau nu tai atidenkit lalala verks poto. neatidenge. blemba nenorejau isterikuot tik tyliai meldziaus, kad Dievas nubaustu ? ir nubaude, poto sako oj vaikas verkia
tai atemem ir vyras toliau veze ...
nors siaip anyta gera... bet kartais tai legendini bajeri toki kaip numeta