2018.08.02 17:34 (prieš 6 mėn.)
O aš irgi galiu pasakyti kad mano anyta gera. Na gera tuom kai reikėdavo padėdavo su pinigais, ar pabūdavo kartais su vaikais kad mes abu išeitumėm be vaikų apsipirkti. Bet ji labai labai ir dar kartą labai pamokslauja. Na suprantu nori pamokyti ar pnš bet kad sako tai ką mes su vyru ir taip puikiai žinom. Vyras vienturtis ir toks jausmas kad jai sunku jį paleisti nuo savo sijono.
Prikimba prie ko nors ir kaip klevo lapas ant šiknos, nenupurtysi niekaip.
Sako 100 kart per savaitę kad turiu vaikus mokyti ant puodo, pasakinėja kaip man skalbti rūbus, klausia kodėl mes miegam su dviem kaldrom juk su viena geriau... Mes miegam su dviem nes MUMS taip patogiau ir viskas bet jai to nepasakysi ji tik gerai gerai suprantu tiesiog su viena patogiau... Vienu žodžiu lyg ir sutinka bet vis tiek savo varo.
Kai einam kur vis pasako kad vaikus gražiai aprengčiau, drabužius išlyginčiau nors ir pati tai žinau! Kai tai pasakau tai ji sako gerai gerai aš žinau bet tiesiog pasakau... Nu ką žinau, kai ji ruošiasi eiti kur aš nesakau jai išlygink vyrui marškinius ir gražiai pati pasipuošk nes aš žinau kad ji tai žino o ir koks man skirtumas kaip ji bus kokiam pobūvį apsirengusi...
Vyresnysis turi dermatitą tai nuperka kokių tai kremų nereceptinių ir po to skambina mums ir sako vaje vaje aš pinigų neturiu. Bet niekas jos pirkinėti kremų neprašė, buvom pas gydytoją jis mums išrašė kremus kurie mums tinka ir patinka ir ekpermentuoti su kažkokiu gydytojo nerekomenduotu vien dėl to kad turi gerus atsiliepimus internete, nesinori. Buvom jai nusileidę su tais kremais tai po tokio "gydymo" vaikas rėkdavo po kiekvieno kontakto su vandeniu. Vienu žodžiu. Dabar plaka liežuviu vėl eiti pas gydytoją darytis tyrimus kraujo. Bet tas tyrimas tik nuo 3m! Tai knis protą iki vaikui sueis 3m.. Dieve brangus kaip tai ištverti??!
Mažius yra mažas velniukas kai valgo mėto maistą. Vėl ji sako kad reikia mokyti kad nemėtytų nes kuo toliau tuo blogiau bus. Mažas dar vaikas, paaugs pats supras. Dabar jį sudrausminus tik pasijuokia bet nebemėto vis tiek taip kaip kai buvo mažesnis.
O šiais metais nei su vaikais nebenori būti. Į parduotuvę važiuojam visi. Man atsipūtimo jokio tik jos pamokslai mokyk ant puodo mokyk to daryk tą daryk aną eik ten ir tt ir pnš... aš kad ir kaip stengčiausi per dieną tarp skalbimosi, 3 kart maisto gaminimo, ėjimo su vaikais lauku, tvarkymosi ne viską spėju ir ne taip kaip ji norėtų.. būna dienų kai esu nuo ryto iki vakaro veiksme o ji paskambinusi po darbo klausia ar vyresnysis ką nors padarė ant puodo o man pasakius kad jis šiandien nesėdėjo ant puoduko klausia tai kodėl tai kaip jis išmoks, turi gi sodinti... Suprantingumo jokio žiūriu ir kuo toliau tuo labiau.. aš gi ne tobula, man sunku nuo ryto iki vakaro su dviem vaikais ir valgyt gaminti ir tvarkytis ir dar pasodinti ant puodo ypač kai pas vaikus "didelis" noras sėdėti. Vyras padeda tik vakare, bet vakare mes jau abu esam pavargę aš tai iš vis visa prakaite. Viskas jau nusibodo noris ją su visom savo pamokėlėm išdėt į šuns dienas. Kai vyras su savo mama susitinka tai patikėkit, klausyt neįmanoma. Pykstasi ir pykstasi. Vyras pats sako kad jo mama ponia tobulybė ir mus tokius pat nori padaryti...
Būna dienų kai iš lovos nebenoriu išlipti nes vis tiek nepadarysiu visko kaip ji nori. Labai kerta per savivertę. Ypač kai po darbo paskambina ir labai puikiai "motyvuoja" kitai dienai...