Nona parašė:
As isvis nematau reikalo rodyt anytom daiktus kokius planuojam pirkti ar panasiainesuprantu kai kitos taip daro,zinodamos,kad anytos valdingos yra
me…
Su sąlyga, jei esate finansiškai nepriklausomi.
Nona parašė:
As isvis nematau reikalo rodyt anytom daiktus kokius planuojam pirkti ar panasiainesuprantu kai kitos taip daro,zinodamos,kad anytos valdingos yra
me…
Kandapanda parašė:
Na tokio dalyko negaleciau pakesti visiskai bet kokia priklausomybe nuo anytos man baisu butu
Nona parašė:
Na tokio dalyko negaleciau pakesti visiskaibet kokia priklausomybe nuo anytos man baisu butu
![]()
Man priklausomybė nuo bet kokio žmogaus yra baisus dalykas. Bet čia panašu, kad jauna šeima remiasi uošviais, jie duoda pinigų ir jaučiaisi pakviesti į šeimos reikalus.
Kandapanda parašė:
Man priklausomybė nuo bet kokio žmogaus yra baisus dalykas. Bet čia panašu, kad jauna šeima remiasi uošviais, jie duoda pinigų ir jaučiaisi pakviesti į šeimos reika…
Butent del antros minties irgi sutinku. Is dalies,kodel nesikisus uosviams? Kas pinigus moka,tas ir muzika uzsako ar kaip ten😀jauciasi galia turintis stebet ir reguliuot kur pinigus isleist🙂mes su vyru kito supratimo esam,kol neturejom pagrindo po kojom ir savu pinigu,tol apie vestuves svajojom tik. Kai atsistojom ant koju,tada ir ziedais apsimainem ir kitus reikalus paspartinom🙂
Burbuliuksr parašė:
Aš visiškai sutinku su jūsų nuomone gal kažkiek net klaidingai išsireiškiau.. vaikų norime tikrai ne delto,kad uošviene atsiknistų😅😅 kartu esame 7 metai su virš myl…
Tai ribas nustatant ir būtina kiekvieną kartą sakyti, koks elgesys nepriimtinas.
Man nepanašu, kad vyras liurbis, tik manau jis pats nemato problemos, kokią matote jūs.
Bet kokiu atveju, linkiu sėkmės. Kiekvienas mokosi iš savo klaidų.
Nona parašė:
Butentdel antros minties irgi sutinku. Is dalies,kodel nesikisus uosviams? Kas pinigus moka,tas ir muzika uzsako ar kaip ten😀jauciasi galia turintis stebet ir r…
Tiesą sakant aš 23-24 metų nei finansų, nei proto neturėjau vaikams. Kol su vyru nebuvome tokioje padėtyje, kad nutikus nelaimei galėtume šeimą išlaikyti iš vieno atlyginimo, tol apie vaikus net negalvojome. Bet čia jau kita tema.
Na pvz mes esam jauni 23-24 m,bet turime nuosavą namą kaip visi mirtingieji mokame paskola,abu esame dirbantys ir finansiškai nepriklausomi. Ir tėvai mums visiškai nepadeda nei vieni nei kiti. Jau nuo 18 metų planavome bendrą gyvenimą ir pirkome būsta tik baigę mokyklą. Tad aš net nesijaučiu labai jauna nors atrodo dar mažai tų metų,bet gyvename šeimyniškai,turime savus įsipareigojimus ir pnš na kiekvienam savo
Čia aš turbūt pataikiau į grupe kurioje susirinkusios vyresnės moterys😅 nes tas požiūris į jauną žmogų būtinai toks ,kad tėvai visus išlaiko toli gražu ne.. tikrai ne visiems vaikams tėvai namus pastato,butus nuperka,ar po sparneliu darbe įdarbina.. mes jauni,bet atsakingi ir vestuves išsikėlėm patys,ir namus nusipirkom patys tad čia jau tėvai negali mums reguliuoti.. jie reguliuona kitomis temomis 😅😅 ir visko ko siekame ir pasiekiame nėra nei vieno iš tėvų nuopelnas.. tiesiog visi pradeda nuo kažko.. 🙈🙈
Burbuliuksr parašė:
Na pvz mes esam jauni 23-24 m,bet turime nuosavą namą kaip visi mirtingieji mokame paskola,abu esame dirbantys ir finansiškai nepriklausomi. Ir tėvai mums visiškai …
Visi esam skirtingi, man tokiam amziuj tikrai ne anytos, vaikai ir paskolos rūpėjo 😂😂 jus esate kitokie, smagu, kad koja kojon kartu žengiate. Vieni vaikams nesubresta visa gyvenimą, kiti 16os susilaukia ir būna patys geriausi tėvai ir draugai savo vaikams. Tad Jums tikrai nereikia įrodinėti, kad esate pasiruošę šeimai 🌹suradot tinkama forumą, aprašėt savo problemą, gavot patarimų, o visa kita jau nuo Jusu priklauso, kaip sugebėsit atsirinkti ir kažką pritaikyti. Manau, viskas Jums bus gerai, tik daugiau ryžto ir drasos pakovoti už tai, kas yra tik jūsų. Niekas kitas už Jus to nepadarys. Bukit stipri 👌
Burbuliuksr parašė:
Na pvz mes esam jauni 23-24 m,bet turime nuosavą namą kaip visi mirtingieji mokame paskola,abu esame dirbantys ir finansiškai nepriklausomi. Ir tėvai mums visiškai …
Taip, išties kiekvienam savo. Aš tokių metų baigiau universitetą ir buvau tik karjeros pradžioje. Pažiūrėjus dešimt metų atgal tikrai galiu pasakyti, kad tada dar nebuvau pakankamai subrendusi būti mama.