2020.12.01 13:24 (prieš 1 mėn.)
Gizo parašė:
Prasysim prasinesti, o jei neprasines tada gales su vyru buti svetaineje issidezinfekavusi, o as pabusiu su maziuku atskirai 🙈 vienintele mintis dabar tokia kirba 🥺…
Aš jau kažkam esu taip rašiusi
Po gimdymo pagalba tikrai yra reikalinga. Neatsisakykite jos. Įduokite anytai šluotą ir tegul šluoja, plauna grindis, valgyt daro, kambarius tvarko
O jūs sau būkit su mažiuku. Juk jie pradžioj valandų valandas ant papo kabo ir jokia močiutė jiems tuo metu nereikalinga.
O šiaip išdėstykite išanksto savo lūkesčius ir pasakykite paprasta žmonių kalba, kad nenorite, jog ji dalyvautų gimdyme ir kad pirmą mėnesį pas jus neitų. Jeigu neklausys, tai informuokit iš pradžių būtent anytą, kad parašysite skundą ligoninei, jeigu ligoninė nesilaikys taisyklių dėl asmenų dalyvavimo gimdyme. Tada manau, kad į jus pažiūrės tikrai rimčiau ir susilaikys. O šiaip rimtai, ir personalui skundu pagrasinkit ir dings ta jūsų anyta kaip dūmas
Zivilekkk parašė:
Man net pyktis sukilo, kokia sveiko proto anyta gali eit i marcios gimdyma?
Ji gal pati koki CP turejus ir nera patyrus saremiu malonumu? Cia iskrypimas matyt k…
Oi kaip ne viskas būna taip juoda ir balta
Iš tikrųjų viskas priklauso nuo tarpusavio santykių. Mačiau vieną rusišką laidą apie gimdymus, tai vienam gimdyme moteris gimdė būtent su anyta, nes tarp jų buvo labai šilti ir artimi santykiai.