Nona parašė:
Pritariu. Man nenuostabu kaip daugumai anytos lipa ant galvos,kad pacios uzsileidziat ir verkiat paskui🙂
Tai bet kaip pas jas pačias suprstimo nėra, kad sūnus, jo žmona ir vaikai, jau stskira šeima- ne jų nosiai. Nu nesuprantu
Nona parašė:
Pritariu. Man nenuostabu kaip daugumai anytos lipa ant galvos,kad pacios uzsileidziat ir verkiat paskui🙂
Tai bet kaip pas jas pačias suprstimo nėra, kad sūnus, jo žmona ir vaikai, jau stskira šeima- ne jų nosiai. Nu nesuprantu
justė. parašė:
Nera supratimo,ne visom tai suprast. Gal nori vadovaut,kaip nuo vaikystes sunui vadovavo🤷🏻♀️Bet ka,pastatai i vieta ir ramu. Isizeis,koks skirtumas? Arba anytos kaprizai arba jusu ramybe
3xmama parašė:
aš suprantu dėl dalyvavimo gimdyme, aiškiai ir aš pasakyčiau, kad noriu privatumo. bet kas liečia supažindinimą su anūku, būkim biedni, bet teisingi. visą mėnesį ve…
Ka reiskia saugiai tai padaryti? Saugiau yra nusiusti nuotrauka, ka neabejoju ir padarys, paziureti is toli - tai koks skirtumas, ziurek video irasa, foto. O saugiai paimti ant ranku nera tokii dalyko. Kadangi mano artimieji serga covid, as jums tikrau galiu patvirtinti, kad keliai, kaip jis plinta yra nezinomi, nes uzsikrete butent tie zmones, kurie tikrai saugojosi.
Wassermelone parašė:
Ka reiskia saugiai tai padaryti? Saugiau yra nusiusti nuotrauka, ka neabejoju ir padarys, paziureti is toli - tai koks skirtumas, ziurek video irasa, foto. O saugia…
Sutinku su jumis! Viruso keliai jau nebeatsekami ir tikrai aplink sergantys pasakoja nemalonius savo potyrius.
Ir tikrai nuotraukos ir video bus siunciami. Bus daromi video chat'ai. Butinai dalinsimes su seneliais. Suprantame, kad labai laukiamas naujas seimos narys. Tik tiek, kad norime pradzioje kol visi sustipresime - pabuti tryse 🙈
Cat_lady parašė:
Gizo, aš tiesiog pasidalinsiu trumpai savo patirtimi, išvadas pasidarysit pati.
Mano anyta neva tai maloni ir rūpestinga, bet realiai tai įkyri ir landi, ribų nej…
Ojai,atrodo kad apie maniškius vyro tėvus aprašėt.. irgi tas pats,naujagimį lupa iš rankų,tai jūs namie atsidžiaugsit,dabar mūsų laikas🤦♀️ negaliu pakęst tokio elgesio. Irgi jaučiu,kad kiaules ant galvos užsileidau.
Labai ištikro yra sunku kai taip elgiasi seneliai, kai čiumpa iš rankų.
Mano tėtis taip daro, tai tikrai buvo sunku. Labai sunku pasakyti, nes pasakau neklauso, tikrai buvo sunkios tos akimirkos kai jau vyresnis vaikas verkia, ir tikrai nori pas mane, o senelis griebia i rankas ir nešasi tolyn nuo manęs. Tikrai teko griežtai jam sakyti ir brėžti riba. Labai man buvo sunku. Bet mano mama labai pagelbėjo, ji stodavo mano pusen ir protino tėtį. Tai žinokit sunku kai tavo tėvai laiko tave vaiku ir kad jie žino kaip geriau su tavo vaiku elgtis.
Užjaučiu tas kurioms tenka susidurti su tokiu elgesiu, ir tikrai žinau kaip sunku būna, kai viduje verda pyktis, bet nenori ir kita žmogų skaudinti..
Gizo parašė:
Prasysim prasinesti, o jei neprasines tada gales su vyru buti svetaineje issidezinfekavusi, o as pabusiu su maziuku atskirai 🙈 vienintele mintis dabar tokia kirba 🥺…
Ar toli kitas miestas? Svarstyciau vaziuoti kitur.
Neisileisciau i namus, pabuciuotu man duris ir viskas. Sitoje vietoje nenusileisciau. Jus manote, kad neis pas vaiko kai i namus bus iejus.
Anonime 777 parašė:
Na dėl sveikatos nereikia labai pergyventi, ypač jei zindysit. Nėra taip kad kūdikis gimsta be imuniteto, iki 6 mėn kūdikis turi mamos imunitetą, plius per mamos pi…
Bet mama gali likti be imuniteto, ne tik kudikis svarbu. Susirgtu mama , o kas tada.
3xmama parašė:
aš suprantu dėl dalyvavimo gimdyme, aiškiai ir aš pasakyčiau, kad noriu privatumo. bet kas liečia supažindinimą su anūku, būkim biedni, bet teisingi. visą mėnesį ve…
Taip, nusiusti nuotrauka ir filmuota medziaga.
Zivilekkk parašė:
Teoriskai taip, bet praktiskai - ne visada . As pati esu is nedidelio provincijos miestelio, tai tikraja to zodzio prasme, ligonine gali daryt ka tik nori. Ten 100%…
Na, yra 2 ginklai: korona ir žiniasklaida. Pagrasinkite pagarsinti ant visos Lietuvos kaip jie karantino metu taisykles laužo, tai nenugesins jokių skundų.
Anonime 777 parašė:
kaip naktį kelsis prie jo, tėvus išleis,leis pamiegot. Nuostabu, gal kažkam ir tinka. Man skamba kaip košmaras 😅😂😂
Jau tikrai nesvajoja naktį keltis prie vaiko Tokios nori tik grietinėlės ir kišti visur savo trigrašį.
Lady1 parašė:
Na, yra 2 ginklai: korona ir žiniasklaida. Pagrasinkite pagarsinti ant visos Lietuvos kaip jie karantino metu taisykles laužo, tai nenugesins jokių skundų.
Nu žinokit būna du jų tipai pastebėjau, vienos tik nori komentuoti ir šiaip karalienės tokios. O kitos savinasi tuos anūkus, dar negimusius! Planuoja va kaip paslapčių turės, kaip važiuos atostogaut dviese, kaip prižiūrės.. Tai šitos man dar baisiau nei tos kur tik patarinėja. Va tokia kad galėtų tai pati ta vaiką ir žindytu 😀
Anonime 777 parašė:
Nu žinokit būna du jų tipai pastebėjau, vienos tik nori komentuoti ir šiaip karalienės tokios. O kitos savinasi tuos anūkus, dar negimusius! Planuoja va kaip paslap…
Žinokit tą savaitgalį pirmą irgi turėjau mintį, kad jei turėtų pieno, tai maitint man neleistų 🤣 kovą gimė antras sūnus mums, tai buvo karantinas. Iki gimdymo ji per skype pradėjo suokti kaip atvaziuos porai valandų pas mus kai gims, o po to vaziuos pas kita broli, ne va tai kad muma cia netrukdys, tai vyras sako : ne,njus atvaziuosit tada, kada mano vardas pasakys, kad jau galima. Tai stojo tokia tyla. Dar bandė aiskintn, kad juk ne tik pas mus vaziuotų, bet vyras grieztai nukirto. Na bet kuriuo atveju buvo karantinas. Bet ir vėl met nesiteikė paklaust, kada galėtume priimt ar pan, o jau pqti diktuoja, kaip gimus jau atvaziuos. Man dzin, kad porai valandų. Po patirtiea su pirmu net ir jų mam gaila.