2022.05.26 22:38 (prieš 1 mėn.)
leila123 parašė:
Tai mano žinutėje labai daug sarkazmo, bet esmė tai tikrai tokia, kad jų pagalba tai kūdikio priežiūra, o mamą po gimdymo siunčia namų plauti ir valgyt gamint. Na n…
Tikrai sutinku su jumis. Noriu aš kad vaikai turėtų sveikus santykius su močiute (anyta) , bet kokie gali būti santykiai, ar nuoširdus bendravimas, jei anytai marti netinka.(aš) Ir tie patys anūkai nelabai įdomu. Tik dėl akių, daug kalba svetimiems o veiksmų nėra.
Va mano atveju anyta gyvena užsienyje. Su manim nebendrauja, nekontaktuoja, jau 1,5m. Paskambina su vaizdu sūnui, niekada neprašo parodyti anūkų, nepakalbina pirma. Vyro iniciatyva tai kartais įvyksta. Bet va laukiuosi trečio vaikelio, užsimanė atvažiuoti aplankyti ir padėti. Paskambino sūnui pranešė. O aš kaip kas? Tiesiog kaip dauginimo aparatas?!
Nežinau, liko mėn.iki jos vizito. Jau dabar stresuoju. Nuteikinėju save nekreipti dėmesio. Tuoj susitiksiu su savo mažyle 🥰tikiuosi bus lengviau nekreipti dėmesio į svetimą žmogų.
Pribarstysiu druskos po kilimėliais prie durų 😄 ka apsaugoti namus nuo blogų žmonių. Kokiu apsauginiu siūlu gal apsivyniosiu dar 😄
Jau net google vedžiau paiešką "kaip apsisaugoti nuo anytos" 😄😄😄