Pilietė parašė:
Mamytes , pirmas lelius tai daug klausimu ... ar cia viduriavimas ? Atsiprasau uz foto ... leliai 2,5 sav.
Nemanau, skystai ir daro kol pienuka geria, viduriavimas skaitosi kai jau buna taip skystai, kad matosi jog susigere i sauskelne
Stebukluze parašė:
Ne, dabar tik vit D geria.. siaip maitinime niekas nepakito, atrodo, gauna ir ta riebuju pienuka. Neramina mane, kad taip skystai ir daznai varo, vos ne viskas susi…
Man panasiai buvo kai vaikui duodavau vitamina D + atpildavo fontanais, nutraukiau vitamino D davima ir susitvarke viskas?
Evaas parašė:
Del ko gali zaliai tustintis kudikis?
Kiek žinau tai dažniausiai taip buna jei pati maitinat ir vaikiukas daugiau valgo tik lieso pirminio pieno . Tai sako kad krūtį keisti reikia ne dažniau nei kas 2 val. Bet gal daugiau išmanančios mamytes jum dar atsakys
Evaas parašė:
Del ko gali zaliai tustintis kudikis?
Dar gali but kad gelezies perdaug arba daugiau lieso pieno pavalgo?
indriukstis parašė:
sveikos mamytes, gerem misini frisolac pep ac, kol laukiam 17dienos del tyrimu eiles, sakykit as gal bereikalo stresuoju, bet man sitas dalykas labai nepatinka, tie…
Na ir aš sunerimčiau,tikrai kažkas negerai..neteko matyt tokių..
Guosa parašė:
Nemanau, skystai ir daro kol pienuka geria, viduriavimas skaitosi kai jau buna taip skystai, kad matosi jog susigere i sauskelne![]()
Pas mus tas pats,bet lieka dar grudeliu tokiu.
indriukstis parašė:
sveikos mamytes, gerem misini frisolac pep ac, kol laukiam 17dienos del tyrimu eiles, sakykit as gal bereikalo stresuoju, bet man sitas dalykas labai nepatinka, tie…
Mes netureja tokių, gerai kad pasitikrinsite nes ir as dar nemaciusi tokio kakucio.