vida.vidute12 parašė:
Ka manot apie infrared plauku tiesintuvus is Ali? Ziuriu daug kas perka, gal alternatyva Siegel upgrade tiesintuvams?![]()
Maciau fb komentara,kad superinis
vida.vidute12 parašė:
Ka manot apie infrared plauku tiesintuvus is Ali? Ziuriu daug kas perka, gal alternatyva Siegel upgrade tiesintuvams?![]()
Maciau fb komentara,kad superinis
Sveikos, gal kas esate susidūrę su panašia situacija. Užsisakiau prekę iš Ali prieš mėnesį su telefono programėle. Po savaitės išsiuntė, kad "item has been shipped". Dabar pažiūrėjau į tracking ir rašo, kad "shipment cancelled". Parašiau siuntėjui, kas atsitiko, ar gausiu prekę. Rašo: problema su logistikos įmone, tikriausiai pametė siuntą, nes jų labai daug. Galiu jums grąžinti pinigus. Jeigu gausite mūsų prekę, nepriimkite jos. Jums reikia patvirtinti, kad gavote prekę ir paspausti "open dispute" tada aš patvirtinsiu ir gražinsiu pinigus per PayPal."
AR taip galima padaryti? Aš juk tos prekės negavau. Skaičiau dar atsiliepimą, gal siuntėjas gali nepatvirtinti ginčo ir negražinti. Aš juk neturiu prekės... Nelabai suprantu, kaip čia geriau padaryti. Prašiau išsiųsti naują, bet parašė, kad viską išpardavė... Atsiliepimų daugiau teigiamų, neigiamų, aišku, irgi yra... O kaip su PayPal sąskaita? Aš per savo banką mokėjau Swedbank, tai kaip man reikėtų nurodyti duomenis? Savo banko ir pasakyti, kad padarytų tarptautinį pavedimą? Gal geriau palaukti, kol baigsis atsiuntimo laikas ir tik tada "open dispute", kad negavau prekės visai? :/
karina999 parašė:
Sveikos, gal kas esate susidūrę su panašia situacija. Užsisakiau prekę iš Ali prieš mėnesį su telefono programėle. Po savaitės išsiuntė, kad "item has been shipped". Dabar pažiūrėjau į tracking ir rašo, kad "shipment cancelled". Parašiau siuntėjui, kas atsitiko, ar gausiu prekę. Rašo: problema su logistikos įmone, tikriausiai pametė siuntą, nes jų labai daug. Galiu jums grąžinti pinigus. Jeigu gausite mūsų prekę, nepriimkite jos. Jums reikia patvirtinti, kad gavote prekę ir paspausti "open dispute" tada aš patvirtinsiu ir gražinsiu pinigus per PayPal."
AR taip galima padaryti? Aš juk tos prekės negavau. Skaičiau dar atsiliepimą, gal siuntėjas gali nepatvirtinti ginčo ir negražinti. Aš juk neturiu prekės... Nelabai suprantu, kaip čia geriau padaryti. Prašiau išsiųsti naują, bet parašė, kad viską išpardavė... Atsiliepimų daugiau teigiamų, neigiamų, aišku, irgi yra... O kaip su PayPal sąskaita? Aš per savo banką mokėjau Swedbank, tai kaip man reikėtų nurodyti duomenis? Savo banko ir pasakyti, kad padarytų tarptautinį pavedimą? Gal geriau palaukti, kol baigsis atsiuntimo laikas ir tik tada "open dispute", kad negavau prekės visai? :/</blLaba diena, kelkit tik disputą,pinigus gražina ali, o ne pardavėjas. Jeigu prekę netyčia gausit, tada galėsit pranesti pardavėui ir apmokėti
karina999 parašė:
Sveikos, gal kas esate susidūrę su panašia situacija. Užsisakiau prekę iš Ali prieš mėnesį su telefono programėle. Po savaitės išsiuntė, kad "item has been shipped"…
Nespausciau, kad gavau preke, jei jos negavau. Ir pinigus turetu grazinti i kortele, is kurios pirkote. Nes tikrai ne visi zmones turi paypal... tuo labiau - pinigu grazinimas turi matytis Ali sistemoje, o ne kazkur per paypal...
Irvutė parašė:
Nespausciau, kad gavau preke, jei jos negavau. Ir pinigus turetu grazinti i kortele, is kurios pirkote. Nes tikrai ne visi zmones turi paypal... tuo labiau - pinigu…
Aha, ačiū labai. Čia matyt pirkėjas norėjo apsukti mane. Iškėliau disputą ir Ali pažymėjo "Shipment abnormal", dabar turiu laukti savaitę. Tai tikiuosi, kad grąžins. Dar įkėliau tracking nuotrauką, kad atšaukta. Nu žodžiu, labai nesmagu.
karina999 parašė:
Aha, ačiū labai. Čia matyt pirkėjas norėjo apsukti mane. Iškėliau disputą ir Ali pažymėjo "Shipment abnormal", dabar turiu laukti savaitę. Tai tikiuosi, kad grąžins…
Labai teisingai viską padarėte. Mane nemažai kartų taip bandė apgauti, sakydavo, kelkit disputa, per paypal grąžinsime pinigus..o iškėlus prasydavo jį uždaryti ir duoti savo paypal sąskaitą, tai idedavau visus printscreenus, kad Ali matytų, kaip pardavėjas bando apgauti. Visus kartus laimejau, net kai pardavėjas pakeisdavo nuomonę ir parašydavo, jog prekę dabar jau tikrai išsiuntė, tik uzdarykit disputa.
balandele17 parašė:
Sveikos, pirmą kart naudojuos aliexpress, susiinstaliavau programėlę, pirmam apsipirkimui visokių pasiūlymų. Ar galima jais pasitikėt??? Belaidės ausinės už 0,1$???…
Negalima
Skaitykit feedbackus apie pardaveja. Is kitos puses kas tas 1 centas? Jei ir neatsius,disputa paspausit ir atgausit ta centabalandele17 parašė:
Sveikos, pirmą kart naudojuos aliexpress, susiinstaliavau programėlę, pirmam apsipirkimui visokių pasiūlymų. Ar galima jais pasitikėt??? Belaidės ausinės už 0,1$???…
Klajokle parašė:
Skaitykit feedbackus apie pardaveja. Is kitos puses kas tas 1 centas? Jei ir neatsius,disputa paspausit ir atgausit ta centa![]()
Tai ir taip aisku,kad neatsius.gali ne nebandyt