2026.01.18 12:43 (prieš 3 sav.)
September7 parašė:
Aciu uz info, as nezinau ar turiu pks, amh yra aukstesnis pagal amziu taciau daugiau jokiu pks simptomu neturiu, hormonai visada tvarkoj. Na ziuresiu kaip sitas 3iv…
Mano irgi buvo amh labai geras
Toks kiek bevertis tyrimas. Gali parodyti tik visiškai beviltiškus atvejus, pvz kai jaunystėj nėr rezervo (ankstyvą menopauzė), vyresniam amžiuje perimenopauzės pradžią, bet šiaip jis pats iš savęs kaip rodiklis nieko nesako, nes turint kitus hormonų tyrimus šalia tie patys skaičiai gali reikšti skirtingus dalykus. Bet čia forume mėgstamas klausimas, koks amh ir pagal tą spręsti apie IVFo sėkmę ir rezervo dydį.
O vilties visada reikia turėti. Daryti max ir tikėtis, kad pavyks. Mano paskutinio IVFo rezultatai buvo morališkai žlugdantys, bet dantis sukandus, nedaug vilčių dėdama važiavau sodinimui šviežiam cikle.. Tada man pasirodė, kad daktarui nepavyko sodinimas iš jo veido ir nuotraukos kur embrionas įsodintas, tai buvau jau viską nurašius.. Gi tobulai sodinant nepavykdavo.. Ir guli praeitų metų kalėdinis stebuklas, "kur dabar jau tikrai nepavyko", prieš mane, žinda ir miega
Tai tikėkit savim, ir laikysiu kumščius, kad pavyktų!