Agnesiuke parašė:
Ačiū Jums, man lygiai 40, tai žinau kad natūraliai jau kad pavyks labai mažai šansų.
Na lygiai 40 dar visai neblogas startas, jei nėra sveikatos problemų. Man su adenamioze nuo 39 jau nieko nesigavo.
Agnesiuke parašė:
Ačiū Jums, man lygiai 40, tai žinau kad natūraliai jau kad pavyks labai mažai šansų.
Na lygiai 40 dar visai neblogas startas, jei nėra sveikatos problemų. Man su adenamioze nuo 39 jau nieko nesigavo.
Agnesiuke parašė:
Šansų tikrai yra, tačiau jie priklauso nuo jūsų kiaušialąsčių kokybės. Moterys nėra vienodos. Vienos gali būti ir 43 metų geresnės kiaušialąstės nei kitos 37 metų. Pažiūrėkite ir kokios skirtingos šiame amžiaus tarpsnyje būna moterys... Jūsų vietoj gerčiau vitaminus ir vaisingumui įrodytus papildus. Ir ne simboliškai, o normaliai gerčiau. Sėkmė ateina pas tuos, kurie stengiasi. Aš juos gėriau 1,7 metus.
Tūla parašė:
O iš kur žinot, kad tos jaunos moters mitochondrijos toj kiaušialąstėj, ir jų veikimas, buvo geras?
Pasidomėkit pvz dauno sindromu, bet labai detaliai, tada kažkaip nebesirištų, kad per 20m nuo 2.5% iki 4% padidėja tokių gimstančių vaikų, kai per 20m vaisingumas sumažėja kartais. Ne viskas taip trivialu. O su Dauno sindromu na negali sakyti, kad mitochondrijos blogos, nes tokie vaikai ne tik vystosi ir gimsta, bet ir gyvena, ir pakankamai ilgai.
Sugalvojau parašė:
Pasidomėkit pvz dauno sindromu, bet labai detaliai, tada kažkaip nebesirištų, kad per 20m nuo 2.5% iki 4% padidėja tokių gimstančių vaikų, kai per 20m vaisingumas s…
Labai detaliai domėjomės. Po 40 dauno sindromo rizika išauga, tačiau mus, kam per 40, itin tikrina, mes tai žinom, todėl ji neišauga kartais. Jaunas moteris dažnai pražiūri... Rizika po 42 m Dauno sindromo yra 1:36. Kuo didesnis amžius tuo didesnė ir rizika. Kūnas tokio vaisiaus, esant vyresnei, gali neatpažinti ir neatmesti.
Kita vertus ir jaunos moterys turi tokių kiaušialąsčių, kur įvyksta dalijimosi klaidos. Ir jų kūnas jas gali apgauti.
Tai taip ir susiję su mitochondrijomis. Tai ląstelių varikliai, atsakingi už dalijimąsi. O ląstelę, jos aplinką, gali sustiprinti tam tikri papildai, mityba, sportas. Kaip sakė - viskas prasideda nuo kiaušinėlio. It starts with the egg. ;)
. Laikykitės 😞😞😞 sunku ir ką bepridurti.Lina81 parašė:
Šiandien buvau pas genetikę, per echoskopiją parodė kad nustojo vystytis 9 savaičių. Dabar pagal mm 11+3
Lina81 parašė:
Šiandien buvau pas genetikę, per echoskopiją parodė kad nustojo vystytis 9 savaičių. Dabar pagal mm 11+3
Vaje, kaip skaudu... apkabinu..
Lina81 parašė:
Man irgi buvo taip pat. Pas genetikę turėjau eiti po savaitės ir sužinojau, kad nesivysto. Užjaučiu jus labai. Tai dažniau mūsų amžiuje. Tačiau nėra neįmanoma turėti vaikų esant virš 40. Jums dar gali pavykti. Jūs galite pastoti, reiškia jūsų kūnas dirba.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai