Katašunis parašė:
Mano irgi varliukas užsispyrusiai sėdi, bet sakė kasdien ant keturių pabūti arba į baseiną eiti, kad pasidarytų nebepatogu mažyliui ir apsisuktų. Tai bandysim, tiki…
O kada kitas vizitas?
Katašunis parašė:
Mano irgi varliukas užsispyrusiai sėdi, bet sakė kasdien ant keturių pabūti arba į baseiną eiti, kad pasidarytų nebepatogu mažyliui ir apsisuktų. Tai bandysim, tiki…
O kada kitas vizitas?
ramykasu parašė:
O kada kitas vizitas?
Bus 34 sav.
Gabree parašė:
Kaip jum sekas parduotuveje vaikščiojant,man taip pradeda skaudet visur😅
dar kol kas nelabai kažka skauda, bet labai greit pradejau pavargti vaikščiot🤣
Gabree parašė:
Kaip jum sekas parduotuveje vaikščiojant,man taip pradeda skaudet visur😅
Na į maisto parduotuves kai einu, pasiimu vežimėlį, kad kaip bobutės turėčiau kur atsiremt 🫣 o drabužių ar šiaip daiktų jau stengiuosi kuo daugiau internetu užsakyti, arba pasiplanuoti ne daugiau 2-3 parduotuves. Man gal nuo 20 savaitės ilgiau pastovėjus tempia pilvo apačią, tai stengiuosi nevarginti kūno
Saulytė parašė:
Na į maisto parduotuves kai einu, pasiimu vežimėlį, kad kaip bobutės turėčiau kur atsiremt 🫣 o drabužių ar šiaip daiktų jau stengiuosi kuo daugiau internetu užsakyt…
Man su pirmu nestumo taip buvo... atrodo dar ne pilvo nesimate, o labai tempdavo pilvo apacia. Siame nestume nieko panasaus nera 🤷🏼♀️ gal ten kazkas issitampe pirmu nestumu 🤭
Uoga13 parašė:
Gerai, gal mielos moterys, galite pasidalinti kokius vežimus pirksite ir kur ir kodėl būtent tą modelį? Reikia salės pagalbos renkantis 🤭
Pirkome nordi fjordi. Rinkomės iš įvairių firmų, važnėjom ieškojom. Tai patiko kad šis modelis yra tinkantis bekelems, minkštas ir manevringas. Pirkome iš baby city ekspozicinį tai gavome gerą kainą. Iš minkštų ir manevringų taip pat nordi, tutis.
Uoga13 parašė:
Gerai, gal mielos moterys, galite pasidalinti kokius vežimus pirksite ir kur ir kodėl būtent tą modelį? Reikia salės pagalbos renkantis 🤭
Perpanaudosim pirmo vaiko oyster 3
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai