ramykasu parašė:
Sveikos,
Taikiau. Taip patare sodra. Mano alga 900 i rankas
ramykasu parašė:
Sveikos,
Taikiau. Taip patare sodra. Mano alga 900 i rankas
eukaliptas parašė:
Ar skiepijotės nuo kokliušo? Buvo kažkokių šalutinių poveikių ar nieko nejautėt 1-2d po skiepo?
Vakar skiepijausi. Tai irgi tik ranka skauda toj vietoj. O dar nepagalvojusi kaire ranka pasirinkau😁 tai nepatogu miegoti. O siaip jokiu kitu salutiniu
Ano-mis parašė:
O kokios rizikos kartais pasilepinat, o ne kasdien?pati turiu GD jau antra nestuma ir aplinkoje matau labai krastutinius variantus - vienos vos ne badmariauja, …
Aš pradžioje labai ribojau save, labai. Jokių bulvių, makaronų, duonos, saldumynus tik paauostyt sau leidau. Man GD dar 13 sav. įrašytas😄
Vėliau kai per pirmą konsultaciją endo pasakė, kad čia kraštitinumai ir nereikia taip daryti, tai atleidau ir su protu labiau pažiūrėjau. Ir ketonų tada net 3 buvo, tai ir tas paskatino šiek tiek kitaip mąstyti🙈
Tai ką, pradėjau laisviau į viską žiūrėti, tai rezultatai pagerėjo, daug domėjausi, tai angliavandenių smarkus apribojimas, vėliau suvalgius jų truputį išprovojuoja paskui cukraus šuolius. Šiuo metu valdau viską mitybą, nepasakyčiau, kad tai dieta. Tiesiog vakare jokių saldžių dalykų, dieną kažkiek leidžiu, bet tikrai neriju visko iš eilės. Su protu, kaip sakant 😄
Aš netaikiau NPD. Iki šiol darbe taikiau, išėjau į NGA mėnesio viduryje, tai reiškia visą mėnesį man jau taikomas NPD iš darbdavio pusės pagal mūsų susitarimą. Jeigu dar Sodroje užpildyčiau tai vienkartinei išmokai, dėl NPD taikymo, tai reiškia, kad Sodra antrą kartą tam laikui pritaiko NPD. Ji kiel skaičiau nemato, ką aš su darbdaviu suderinusi.
Tai nusprendžiau geriau pasaugoti pinigėlius Sodroje, geriau kitais metais gausiu, nei į minusą paskui 😄
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai