LapeSu parašė:
Man 39+ sav. jauna gydytoja ligoninej patikrino, pasake daug vandenų irgi prigąsdino, kad nėra gerai. Po savaitės kitas gydytojas pamatavo sako norma. 🫣😵💫 Kartais …
Mane užrašė šiam penktadieniui skatinimui, bus 41 + 1
LapeSu parašė:
Man 39+ sav. jauna gydytoja ligoninej patikrino, pasake daug vandenų irgi prigąsdino, kad nėra gerai. Po savaitės kitas gydytojas pamatavo sako norma. 🫣😵💫 Kartais …
Mane užrašė šiam penktadieniui skatinimui, bus 41 + 1
Lollita. parašė:
Jeigu jus pastojot ne su IVF, tai terminas negali buti tiksliai apskaiciuotas, yra paklaida, scanavimai irgi nera visiskai tikslus, gal vaikas dar nepasiruoses, gal…
O skatino Jus ? Ar prasidėjo savaime ? 😊
LapeSu parašė:
O skatino Jus ? Ar prasidėjo savaime ? 😊
Na atskyre membranas per paskutini vizita lengvai su pirstuku,kai buvo 41+5 ir sekancia diena prasidejo reguliarus dazni saremiai, tada dar pradure vandenis ir nuvaziavus i gimdykla per ne pilna valanda, labai lengvai pagimdziau
Lollita. parašė:
Na atskyre membranas per paskutini vizita lengvai su pirstuku,kai buvo 41+5 ir sekancia diena prasidejo reguliarus dazni saremiai, tada dar pradure vandenis ir nuva…
O vau, na tiek pranesiojusi, nusipelnėte lengvo gimdymo 🤭😊
andziukas parašė:
Aš pagimdžiau , 40sav +5 dienos , natūraliai viskas prasidėjo , neprireikė laukt skatinimo ❤️
Sveikinu! ❤️
Little panacea parašė:
Kaip laikotės? Šiuo metu 39+3, nieko nejaučiu, kaip tik visai neblogai ir išsimiegu, jokio pilvo maudimo pastaruoju metu... turbūt mano mergina vėluos 🫣
Šiandien 39 sav. Jokių pozymių. Laukiam laukiam
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai