2026.05.11 14:10 (prieš 1 mėn.)
Drag parašė:
Pas mane dabar tas pats klausimas: ką valgyti?
Na ir to pieno nėra upeliai, tai ims ir užsibaigs nedavalgius.
Na kai pieno atsisakiau, atradau kruopas. Tai dėl to labai džiaugiuosi. Pradžioje racione tik tos pagrindinės buvo, o dabar jau pora lentynų net virtuvėj kruopom ir sėklom dedikuota, pradedant avižom, grikiais, baigiant balandom, sorom, lęšiais, burnočiais, kanapėm, ir t.t. Pradėjau dar internetu ekologines užsisakinėt, tai išvia laiminga, nes labai didelis pasirinkimas ten. Plius dar riešutai visokiausi... Ir daržovės bei mėsa + žuvis. Šiaip tikrai yra ką valgyt. Šiais laikais pasirinkimas toks platus visko. Tik va parduotuvės užkimštos visokiom nesąmonėm, gero įvairaus maisto ne visur lengvai rasi... O pieno produktai man tiesiog labai skanu, tai bijau, kad gali tekt atsisakyt, tad dabar stengiuos labai minimaliai juos naudot. Tikiuos, gal kažkaip ir nebus bėdos, jei kokį kartelį kefyro atsigersiu, jogurto su vaisiais ar į košę įsipilsiu pienuko... O anksčiau kasdien norėdavos - varškėtukų, cepelinų su varške, varškės apkepo, varškės su vaisiais... Tai tokia mano mityba pirmagimei labai netiko ir nepatiko...