2016.12.21 18:45 (prieš 4 m.)
Niuni parašė:
As ir mastau daugiau jokiu vaiku. Nuvargau labai. Tiesa pasakius net nezinau is kur tiek stiprybes pas mane. Reikia ir darau. Prisiverciu. Tik nezinau kiek ilgai da…
Jums tiesiog uzejo.. ziema
Vasara viskas butu kitaip - dienos ilgesnes, daugiau sviesos, silumos, saules ir lauko - plius lauke lakstydami vaikai yra lengvesni
As tai tiesa sakant ziema vasara vaikus i lauka kuo daugiau, bet ir gyvenimo salygas esu taip susitvarkiusi - gyvenam su savo kiemu, smelio deze ir kitom atrakcijom. Maziuka kiaura ziema migdau dienos metu tik lauke - namie jis net nemiegotu nes nezino tokio dalyko. Kai sveciuojames pas mama bute - migdau vezime balkone. Tai kol mazas lauke su el. aukle, as turiu laiko ir sau.
Pametinukai yra sakes. Mano viena drauge turi tris is eiles maziukus, gyvena be kiemo ir balkono - va ten tai kantrybe o.o
Sunkiausia iki darzelio - jeigu daug nesirgs, tai atsipusit tada. Mazam dar tik menesiukas - jums butinai reikia isokti i ritma, rasti laiko sau, ir pakeisti rimtai poziuri, nes situacija nepasikeis vien liudint ar pykstant...
Del zindymo.. Musu Kaledos pernai irgi buvo su mazu - 2 men. As tai su kardiganu - skara - zindziau ir prie stalo. Ir pas savo tevus, ir pas uosvius - nematau reikalo del to iskristi is socialinio gyvenimo. Bet - vistiktai 3 pirmos savaites buvo su pientraukiu ir nezindanti maziuka mokiau, tai per ta laika nebuciau ejus jokiu svenciu nieko - tiesiog fiziskai nebutu kaip. O kai jau susireguliavo ir pradejo pats valgyt - tai baika. Galima sedet uzsidengus ir bendraut ;)