Amber123 parašė:
Man šiandien 10 dpo![]()
tevu-darzelis.lt/[email protected]
Kaip graziai atrodo grafikelis 🥰👌
Amber123 parašė:
Man šiandien 10 dpo![]()
Kaip graziai atrodo grafikelis 🥰👌
Sveikos. Mano sar soktelejo i virsu tevu-darzelis.lt/[email protected] ☺️ Tai jau ivyko ov?
Amber123 parašė:
Man šiandien 10 dpo![]()
O, koks gražus grafikėlis!
Kada tavo mm numatytos?
GretaGreta1 parašė:
Sveikos. Mano sar soktelejo i virsu tevu-darzelis.lt/[email protected] ☺️ Tai jau ivyko ov?
Labas, Greta,
Nu žinok tikrai taip! Jau namų darbai atlikti labai laiku mano manymu, tad lieka dabar tik laukti ir tikėtis, kad rugpjūtį supuosit su vyru
Mano šiandien šoktelėjo temperatūra, atrodo šitaip: tevu-darzelis.lt/[email protected]
Vilnietė_10 parašė:
O, koks gražus grafikėlis!![]()
Kada tavo mm numatytos?
Na uztvirtinumui dar sestadieni pasidarbuosim🥰 labai tikiuosi ksd pavyks😇 o tavo grafikas graziai atrodo, kyli i virsu ziurek man tik nebandyk nukristi
Vilnietė_10 parašė:
Kada tavo mm numatytos?
Mm lapkričio 22. Dar laiko yra. Gal pora dienų ir ankščiau, nes šįkart ov šiek tiek anksčiau buvo. NT darysiu tik mm dieną
GretaGreta1 parašė:
Taip!
Vilnietė_10 parašė:
Kada tavo mm numatytos?
Šaunuolė!
Aš va kaip, šį ciklą daug aukščiau laikausi 1 fazėje.
GretaGreta1 parašė:
Spėju, kad ovuliacija jau ivyko, pasidaryk dar šiandiena OV testuką, spėju bus jau išblukęs. Pataikėt su nd puikiai, belieka tikėtis gero rezultato
Sparkle parašė:
Aš va kaip, šį ciklą daug aukščiau laikausi 1 fazėje.
Kilk visad aukštyn!