Sparkle parašė:
Kraca, kaip tu?
Nu ka bandysiu gaudyti ovuluacija, tik ką tik prasirgau tai pradžioje bkt uzkilus buvo, nežinau kaip pasiseks
tevu-darzelis.lt/[email protected]
Sparkle parašė:
Kraca, kaip tu?
Nu ka bandysiu gaudyti ovuluacija, tik ką tik prasirgau tai pradžioje bkt uzkilus buvo, nežinau kaip pasiseks
tevu-darzelis.lt/[email protected]
Kraca parašė:
Spėju, kad ovuliacija jau ivyko, pasidaryk dar šiandiena OV testuką, spėju bus jau išblukęs. Pataikėt su nd puikiai, belieka tikėtis gero rezultato![]()
Na va pasidariau, kaip ir sakei jau blankesnis negu vakar. Bet vistiek nd dar bus kad uztvirtintume, kiek zinau po ov dvi dienos irgi dar tinkamos😍
Kraca parašė:
Panašiai nelaukiam! Būna, kad po mmm užšoka, pastebėjau ir aš, bet nusileidžia paskui.
GretaGreta1 parašė:
Na va pasidariau, kaip ir sakei jau blankesnis negu vakar. Bet vistiek nd dar bus kad uztvirtintume, kiek zinau po ov dvi dienos irgi dar tinkamos😍
Viskas reiškia ok, čia nebe teigiamas jau OT, tai BT parodymai sutampa ♡
Vilnietė_10 parašė:
Man truputis rausvo šviesiai kraujuko buvo, kas tai?![]()
Implantacinis gal!!!! 🥰🥰🥰 Kiek dpo?
GretaGreta1 parašė:
Mergyt!!!
Vilnietė_10 parašė:
Man truputis rausvo šviesiai kraujuko buvo, kas tai?![]()
Eiiii, cia implantacinis😍
noriunoriu parašė:
Implantacinis gal!!!! 🥰🥰🥰 Kiek dpo?
tevu-darzelis.lt/[email protected] mano grafikas, nėra per anksti?
GretaGreta1 parašė:
Eiiii, cia implantacinis😍
Ką tai reiškia?!
Vilnietė_10 parašė:
tevu-darzelis.lt/[email protected] mano grafikas, nėra per anksti?![]()
![]()
Sako implantacija nuo 6 dpo, na, bet gal visko būna ir anksčiau pasižymėk kaip tepimą, jei pastosi, tai bus užfiksuotas.