kristina90 parašė:
Man kaip aiskino, tai pati pradzia nestumo, nelabai ir didesnis galetu dabar but, tu pasek ji, ir ziurek ar kyla, paprasciausiai nespejo organizmas jo dar prigamint…
Būtinai
kristina90 parašė:
Man kaip aiskino, tai pati pradzia nestumo, nelabai ir didesnis galetu dabar but, tu pasek ji, ir ziurek ar kyla, paprasciausiai nespejo organizmas jo dar prigamint…
Būtinai
Sveikos, na visdėl OV atėjo vėliau, negu galvojau, nuėmus KB, va jau ir kiaušinis yra 😊 tevu-darzelis.lt/[email protected]
Kazin gal kas pakomentuos:)ov testukai dar piko nepagavo nors vakar velai jau buvo per plauka iki teigiamo..mazu nakti gal buvo pikas tik nebepatestavau ejau gult. O ryte bkt biski jau pakilo. Sian visa diena sona maudzia tai nzn ar gali but kad ov man vyksta siandien? Ar vis tik laukti kol ov testukai isryskes? Nors sian per pietus blankesks gerokai..
naujoji_galia parašė:
Na, mano grafikas tai kažkoks nenormalus toliau.. tevu-darzelis.lt/[email protected]
Tylūs sveikinimai!!! Ryškėkit. ♡
Sparkle parašė:
Ačiū, mieloji ♡
Ačiū labai
mano bkt siandien kylu
Denna parašė:
Aš nuo ryt vėl pradedu matuoti, su vyru jau susitarėme, kad padažninsim seksą nuo kokios 10 dpo iki 20 dpo, kad ir prieš OV biski veiksmo daugiau būtų ir tikėsimės …
Sėkmės gaudant! Aš žinau, kad niekas manęs neklausė patarimo.. bet pasakysiu - pabandykite conceive plus lubrikantą, nežinau ar sutapimas, bet jis mums padėjo po metų bandymų. Jei ir nepadėtų, tai bent tikrai daug malonesnis seksas būna😍😈
labas rytas, bkt vis krenta, tai ramiai laukiu ateinanciu mm si savaitgali.
tevu-darzelis.lt/[email protected]
labai daug vilciu dedu i ateinanti cikla. Jei pavyktu kita cikla-tai butu puiki dovanele kaledu ryta