Sveikos, matuotojos, jei tokių čia dar liko☺
Anksčiau aš buvau aktyvi šios temos narė ir matuotoja, bet pastoti po pirmo nesivystančio nėštumo nesisekė ilgai, metus. Pamažu dingo visa motyvacija matuoti ir dalyvauti šioje temoje, bet niekada nenustojom su vyru ieškoti nepastojimo priežasčių ir bandyti. Rugsėjo mėn man atlilta laparoskopija, nustatyta III st. endometriozė. Po operacijos sulaukiau mėnesinių, po jų pradėjau matuoti bkt ir testuotis ov testais. Bkt matavimas leido suprasti kada dar laikas santykiams, o kada jau vėlu. Per pirmą ciklą po operacijos pastojau. Mums tai stebuklas, daktarams normali fiziologija. Daug baimės, nerimo viso nėštumo metu, bet įsibėgėjo 28 nėštumo savaitė. Tad noriu paraginti matuotojas nenustoti matuoti, o jei nepastojate ilgėliau, ieškoti ir kompleksinių priežasčių kodėl nepavyksta. Jei nepastojate, jų greičiausiai yra. Nepalikite visko likimo valiai. Matavimas tikrai gali padidinti jūsų šansus kiekvieną ciklą. Juk laukiančioms ir nesulaukiančioms brangus kiekvienas ciklas. Negali žinoti kada pasiseks🤗🌷
Dalinuosi savo laiminguoju grafikėliu
tevu-darzelis.lt/rk165062@221014691ae