2023.09.22 14:42 (prieš 3 d.)
pušynėlis parašė:
Gavau naują, šiandien matavau trečią kartą
įdomu su tuo dvigubu skaičiumi po kablelio, vakar buvo tik dešimtadaliu mažesnė temperatūra, bet grafike atrodo toks d…
aha, su tuo kur du skaičiai po kablelio tai labai įdomus grafikas gaunasi
pas mane kaip krokodilo dantys
aišku nebūna tobulas mano miegas, tai stengiuosi jau kai tik pradeda vaikas judėt ir tik čiut pažadina iš kart matuoju, +- 1 valanda būna kai matuoju, nu bet tikiuosi vistiek matysis ov. Man šiandien irgi buvo ryškesnis ov testukas bet labai abejoju kad jau galėtų būti ov, matyt tiesiog hormonai šokinėja, bet pasidarysiu dar vėliau jog įsitikinti kad tikrai neryškėja
saulė_vandeny parašė:
Sveika, Lila!⚘
Pamenu Jus iš pirmo vaiko planavimo, bkt matavimų. Tik man tas planavimas užtruko …
saulė_vandeny
kuo puikiausiai Jus pamenu
smagu kad ir Jūs jau supuojate mergytę
Jei būtų mano valia aš tik atsiradus mėnesinėm būčiau planavus antrą, tik dėja vyras nepasiryžo, gąsdino jį tokia mintis
tai nutarėm palaukti iki kol sukaks metai
krūtimi dėja nepavyko mum susidraugauti, gal per mažai iš manęs buvo pastangų... bet traukiau pieną iki 10 mėn
o mėnesinės grįžo 3 mėnesį po gimdymo
gan reguliaros buvo mm tik kelis mėnesius vis būdavo taip kad tik čiut čiut kraujo buvo (matyt nevyko ov tuo metu), bet jau dabar pusė metų tai tikrai gausios o tas reguliarumas tai nuo 30 cd iki 36 cd kartais trunka
Kaip Jum sekasi su mažyle