Dreamland parašė:
Tiesa, ir nuo miego, ir jei keliates nakti i wc, ir jei vyno isgeriat is vakaro ir pan..
Tada tai paaiškina mano grafiko kalnelius 🙈
Dreamland parašė:
Tiesa, ir nuo miego, ir jei keliates nakti i wc, ir jei vyno isgeriat is vakaro ir pan..
Tada tai paaiškina mano grafiko kalnelius 🙈
Nendrė123 parašė:
Merginos, kaip jums mano grafikiukas? Atrodo ovuliacija neįvyko šį mėnesį
Manau ivyko tada kada ir myliukas buvo
Dreamland parašė:
Manau ivyko tada kada ir myliukas buvo
Na tikiuosi pataikėm. Kažkaip kuo toliau tuo sunkiau su planavimu. Ir vyrui motyvacija dingsta, nors tik vieną darbą jam padaryti reikia, kad tas vaikas atsirastų
Nendrė123 parašė:
Merginos, kaip jums mano grafikiukas? Atrodo ovuliacija neįvyko šį mėnesį
manau kad anovuliacinis ciklas. Liūdna bet bkt turėtų laikytis, o čia matomai kilo lh banga bet nebuvo ko sprogdinti 🫤
LiLa94 parašė:
manau kad anovuliacinis ciklas. Liūdna bet bkt turėtų laikytis, o čia matomai kilo lh banga bet nebuvo ko sprogdinti 🫤
Taip, palyginus su kitais mėnesiais, man visada temp laikydavosi apie 36.8 po ovuliacijos. Šiandien einu pas ginę, žiūrėsim ką daryti toliau
Jūra. parašė:
Labas rytas, pirmas mėnuo matuojant BKT, tad šiek tiek neaišku. Tikėjausi, kad po ov bus didesnis temp šuolis, ar tokio pakanka? 15CD pagavau piką, ar gali būti, ka…
Manau gerai pataikėte, ov įvyko 14-15dienomis
Nendrė123 parašė:
Manau gerai pataikėte, ov įvyko 14-15dienomis
Ačiū! 🥹 Dar pasitikslinsiu... jei vis dėlto būtų kibimas, tai temperatūra pakilusi turi laikytis iki pat mm dienos?
Jūra. parašė:
Ačiū! 🥹 Dar pasitikslinsiu... jei vis dėlto būtų kibimas, tai temperatūra pakilusi turi laikytis iki pat mm dienos?
Pagal teoriją - taip. Bet visaip būna. Man prieš kelis mėnesius iki pat mėnesinių 37 laikėsi, nes truputį slogavau