2015.01.29 18:44 (prieš 5 m.)
Sveikos mergaitės, rašau norėdama pasiguosti. Nelabai turiu su kuo pakalbėti šią tema. Tai vat nuo lapkričio mėn nesulaukiau mm pasidariau nėštumo testą jis parodė II apsidžiaugiau net su džiaugsmo ašarom. Labai laukiamas buvo ir taip netikėtai. Tai vat prasidėjo mano maratonas pas gydytojus. Ginė davė siuntimą pasidaryti echo. Nuvažiavau pasidariau echo ir išgirdau vėl "nesivystantis" liūdesio banga užliejo iškarto, ašaros kaip pupos riedėjo skruostais. Na paskyrė pakartotinai echo po savaitės. Savaitė pilna laukimo, jaučiami nėštumo požymiai: jautri, padidėjusi krutinė, dažnas šlapinimas, padidėjusi bkt žemiau 37.1 nenusileidžia. Na sulaukiau aš tos dienos važiuoju vėl echo gydytoja žiūri kad puslelė padidėjusi, tada siunčia mane darytis HCG tyrimą. Dariausi tris kartus. HCG didėja, nors ne dvigubai kaip turėtu. Aš jau laikausi įsikibusi šiaudo kad viskas gerai jokių blogumų nejaučiu. Šiandien vėl echo ir vėl skaudi tiesa puslelė vėl paaugo o leliuko joje nėra. Pasak daktarės jau nieko nepadarysi tokiam neštume jau tikrai būtų parodę vaisiuką, o jo ten nėra
verdiktas aiškus. Davė savaite gal iškraujuosiu pati, o jei ne po savaitės su daktarų pagalba. Širdis plyšta, ašaros rieda jausmas toks lyg kas būtų patraukęs kietą pagrindą iš po kojų.
Ir pagalvoji už ką motinėlė gamta taip baudžia moterys kurios svajoja iki beprotybės supuoti leliuką ant rankų.