Simukee parašė:
O gal yra dar maziukiu kuriems temperatura visada buna 37.2-37.5? Atrodo neserga, bet nuo gimimo turi temperatura visada virs 37.
Dar nesu matavusi nei karto
Simukee parašė:
O gal yra dar maziukiu kuriems temperatura visada buna 37.2-37.5? Atrodo neserga, bet nuo gimimo turi temperatura visada virs 37.
Dar nesu matavusi nei karto
Simukee parašė:
Mano maziuko temperatura visalaik 37,2 gydytoja sake jog nemoka islaikyti silumos nes neisnesiotukas todel ir aukstesne tempa
Mano mazoji paskelbus bado streika, jau 4dienos kai valgo lb minimaliai, po 60ml,plius dar atpila, tai gal ir lieka kokiu 50-40 skrandely. Is nuotaikos irzlesne tapus, pyksta kaip alkana bet vistiek nevalgo nei mp nei pm. Per para apie 400ml kartais 500ml iseina suvalgyt. Gal kuri susiduret su tokia bado akcija?
Milda0905 parašė:
Mano mazoji paskelbus bado streika, jau 4dienos kai valgo lb minimaliai, po 60ml,plius dar atpila, tai gal ir lieka kokiu 50-40 skrandely. Is nuotaikos irzlesne tap…
Mes, viskas taip kaip nupasakojot. Bet maniskei itariu dantukai, nes smegenytes iskeltos ir raudonos labai.
Simukee parašė:
Gal pas jus vaikas aprengtas labai siltai visalaik, del to ta temp buna. Pas maniski irgi buna iki 37.5 bet tada nurengiu siektiek ir nukrenta temp. Bet matuoju retai, tik tada kai jauciu kad karstokas arba paraudes.
leissy parašė:
Musu mazylei laikosi temperatura apie 37 su trupuciu, neatrodo serganti, normali temperatura kudikiam skaitosi iki 37,5. Tik gal yra amziaus riba tiek kuria tai jau…
Ir pas maniski vyruka labai siera gamintis pradejo. As valau su storais vaikiskais ausu krapstukais. Su jais daug ir neikisi i ausyte ,tai bent zinau kad nepakenksiu.
ievi parašė:
Zinoma, kad galima. Juk cia toks daiktas, kuris ir siaip istisai dezinfekuojamas buvo, priziurimas. O kam jum jo prireike jei ne paslaptis?
Esu minejusi, kad pradesiu eiti i darba tai va, pradejau. kol kas pagrinde is namu. bet vaika visada galesiu su savimi pasiimti, kai reiks i ofisa.
Taciau kita savaite atvaziuoja vadovai is Svedijos, negaliu savo mazes imti, teks palikti vyrui pasaugoti kokioms 4 val. Taigi pagalvojau, kad reikia. ateity irgi prireiks, ne visad galesiu su savimi visur tampytis jos:)))
Idomus tas gyvenimas dirbant ir vaika auginant Dabar kai ji miega mano prioritetas ne namus tvarkyti ar eiti pamiegoti(svajone) , o eiti prie kompo dirbt
Robbie parašė:
Esu minejusi, kad pradesiu eiti i darbatai va, pradejau. kol kas pagrinde is namu. bet vaika visada galesiu su savimi pasiimti, kai reiks i ofisa.
As pabandziau avent, netiko, nemokejau, uzkniso. Buvau pasiskolinusi. Tai nebepirkau. Nusitraukiu rankomis.
sspinduliukas parašė:
Mes, viskas taip kaip nupasakojot. Bet maniskei itariu dantukai, nes smegenytes iskeltos ir raudonos labai.
ir kaip jus elgiates? kiek laiko jau jums taip vyksta?
as biski ir su svirkstu bandau pamaitint nes bijau kad nenusilptu...
[email protected]@ parašė:
Gal pas jus vaikas aprengtas labai siltai visalaik, del to ta temp buna. Pas maniski irgi buna iki 37.5 bet tada nurengiu siektiek ir nukrenta temp. Bet matuoju ret…
Tai kad aprengta minimaliai. Kelnytes ir maikute medvelniniai, na ir siaip pas mus vesoka bute, as su dzempu vaikstau. Jos kambaryje temperatura +22 kazkur, atrodo normaliai...