lorree parašė:
nu darbdavys tikrai supyks, nes bus ryškiai apgautas..
na siuo metu temos autore turi galvoti apie savo ir mazylio interesus, o ne apie tai kas kaip pasijaus, na cia tik mano nuomone
lorree parašė:
nu darbdavys tikrai supyks, nes bus ryškiai apgautas..
na siuo metu temos autore turi galvoti apie savo ir mazylio interesus, o ne apie tai kas kaip pasijaus, na cia tik mano nuomone
Guminis meskiukas parašė:
tai, kd nieko nereikia moketi, pati du kartus prasiau sios pazymos, viena kart ginekologes, kita karta seimos daktares, ne lituko nereikejo sumoket, nebent jus emet…
Valstybinėje poliklinikoje prieš porą metų oficiali pažyma kainavo 20lt
Guminis meskiukas parašė:
Abejoju, kad apgaulė yra mažylio interesų gynimas. Kaip šauksi, taip atsilieps... Nesu prietaringa, bet manau, kad visame kame yra balansas ir apgaulė apgaule grįžta.
Uoga24 parašė:
laba visoms, as esu viena is tu busimu mamyciu kurios dar kol kas neisidarbino ir jau esu 3 men nescia, laukiu kol idarbins ir tada pasakysiu, bet labai labai bijau…
Patarė teisingai, kad reikalinga pateikti pažymą iš medikų, bet šiek tiek nesąžininga iš darbuotojo pusės Nepykit, bet nesąžininga. Vos tik įsidarbinsit, o tuoj turėsit į dekretą išeiti, darbdavys ne tik, kad turės investuoti į Jūsų paruošimą tai darbo vietai, bet ir už poros mėnesių turės ieškoti naujo žmogaus, tam naujam žmogui apmokyti skirti papildomų resursų, kurie finansiškai nėra naudingi įmonei. Ir kaip tikitės grįžti į darbą po poros metų? Tikitės, kad darbdavys maloniai lauks, kai taip apgausite? Aš Jūsų vietoje pasakyčiau apie nėštumą iki įsidarbinant, taip būtų sąžiningiausiai. O dabar bet kokiu atveju išmokų negausit, nes nebus 12 mėnesių išdirbta per du metus
nebent iki šiol kažkur metus dirbot
.
forum parašė:
Valstybinėje poliklinikoje prieš porą metų oficiali pažyma kainavo 20lt
keista, nes as emiau sio nestumo metu, 10sav ir 28sav , tai kaip ir neseniai, nieko nemokejau
v.j. parašė:
Patarė teisingai, kad reikalinga pateikti pažymą iš medikų, bet šiek tiek nesąžininga iš darbuotojo pusėsNepykit, bet nesąžininga. Vos tik įsidarbinsit, o tuoj …
o tai dabar manot alga nereikalinga jai ? ar negi viskas tik del ismokos vyksta, nemanau, kiek supratau ji jau ten dirba, tik laukia oficialaus idarbinimo, bet , kuriuo atveju ji pati nuspres ka daryti, mes tik galim pritart ar ne, sekmes
Krakatuze parašė:
O kazin nebus paminetas nestumas med. knygelej darbinantis, juk vistiek reikia sveikata pasitikrint darbinantis. Na, nebent tvarka pasikeitus.
nebereikia tokių knygučių, nebet darbas gali tiesiogiai įtakoti sveikatą.
oj merginos manau kiek nuomuoniu jusu, man visiskai dzin ar pagausiu ar darbdavi ar ne:)) as galvoju apie savo ir vaikelio ateiti;) o ne ju juo labiau po dekretiniu negalvoju grizti i darba... manau keikeviena mama darytu taip kaip as:)) tikrai nesedetu rankas sudejusi, ir glauktu kol jai kas pasiulytu darba taip , kad kiekviuenos cia reikalas