Bitė. parašė:
eik tiesiai pas direktorę![]()
aisku aisku su pazyma iskarto eisiu pas direktore, vaje pagalvojusi ir pamacisu jos veido grimasa, man jau db negera pagalvojus...;)
Bitė. parašė:
eik tiesiai pas direktorę![]()
aisku aisku su pazyma iskarto eisiu pas direktore, vaje pagalvojusi ir pamacisu jos veido grimasa, man jau db negera pagalvojus...;)
Uoga24 parašė:
aisku aiskusu pazyma iskarto eisiu pas direktore, vaje pagalvojusi ir pamacisu jos veido grimasa, man jau db negera pagalvojus...;)
pažymą užregistruokit pas administratorę.
Uoga24 parašė:
ta prasme uzregistruoti pas buhaltere , nes pas mus darbe administratores nera?
Pas mus buhaltere uzregistravo, nes irgi administratores turbut nebuvo tada... Kai isidarbinau i imone, is kurios isejau i GNA, neplanavau nestumo, per pokalbi klause ar planuoju artimiausius 5m. vaiku, sakiau - ne, nes tikrai neplanavau, pastojau po 6men. darbo toje imoneje, visi reagavo normaliai, kaip sako bijo nesciu, kad pelem neuzleistu...
O darbdavys klause ar nescia, kai darbinosi??? Nestumas ne priezastis nepriimti i darba
O as irgi susidariau nuomone, kad gera sirdele-pilka siknele... Jie neturi net teises klausti apie seimine padeti... Taip pat ir neidarbint nescios. O kaip elgiasi? Kur ju saziningumas? Taip pat ne visur tie apmokymai jau toki dideli, kitur pasimoko kelias dienas ir dirba. O iseidama juk apmokys naujai i jos vieta atejusi zmogu Ir per tuos VPA metus gi darbdavys nieko nemokes, na tik iseinant uz GNA susikaupusias atostogas kompensacija, bet gi ir isdirbus bus... Kaip suprantu ketina dirbti iki dekreto, o ne ant bilieto sedet...
O jums gausis 12men stazas per 24men? Siaip tik idomumo delei klausiu
@gnetuk parašė:
akivaizdu,kad stazas nesigaus,tai paskaicius 0 uz tuos menesius kuriu dar truks ir tiek
Gal anksciau kur dirbo, 1 metai ilgas laiko tarpas Gal ne pirma darboviete
As pvz pastojau, tik isejus is darbo... Nu ir ka, saukstai po pietu buvo...
GinDim parašė:
Pas mus buhaltere uzregistravo, nes irgi administratores turbut nebuvo tada... Kai isidarbinau i imone, is kurios isejau i GNA, neplanavau nestumo, per pokalbi klau…
db esu isdirbusi 8 men kaip tik jei db idarbins man iki vasario mens irgausis 12men duok Dieve
gerai supratai dirbsiu iki dekreto ir nesedesiu ant bilieteno nebent kazkas negero butu, o tikrai nebusiu popinka ir bilietenius imsiu is niekur..
Uoga24 parašė:
db esu isdirbusi 8 men kaip tik jei db idarbins man iki vasario mens irgausis 12menduok Dieve
![]()
Tai siaip jei ka, gali ir veliau iseit i dekreta, nebutinai lygiai 30sav. bet kokiu atveju, sekmes
@gnetuk parašė:
akivaizdu,kad stazas nesigaus,tai paskaicius 0 uz tuos menesius kuriu dar truks ir tiek
ta prasme tau nesigaus stazo 12men?