melynes parašė:
O tai tu namie nori gimdyt ar kaip? Man atrodo, jog nera prasmes imti privacia. Kas nuo to pasikeis? Gimdysi tai tu, o ne ji. Manau, kad cia visos akuseres normalio…
Ne, ligoninej. Pasikeis tai, kad busiu uztikrinta, kad bus ta pati visa laika su manimi, o ne keisis jos, atvesdamos studentes. Kaip jinai vakar sake, kad akuseres aplamai perleidzia daug studentem, buna kad palieka gimdancia su studente, o pacios iseina. Man del to tiesiog baisu darosi. Pasakojo butent apie Koldinga, kur man ir gimdyti. Su ja gimdyciau Odensej.
milvydele parašė:
Tiesiog pasake kad negalesiu dirbti ir tiek. O savo noru as tikrai neiseisiu. Stoviu akasoj tiktai![]()
Jei negalesi dirbti, reiskia tegul atleidzia tave ir suranda priezasti atleidimo. Pagala istatyma (jei tavo kontrakte kitaip nenurodoma) jie turi tave perspeti pries 3 menesius. Tai jie gali tau padaryti ''fristilling'' nuo atleidimo dienos, ta prasme ne dirbsi, bet jie tures tau moketi 3 menesius atlyginima ir a-kase uzskaito ta laika. Arba turesi tuos 3 menesius atidirbti.
Tai ir skaiciuok, dabar yra 15 sav. tau. Pilvas tarkim jau matysis nuo kokios 18-20 ar net gi veliau. Tada tarkim gausi atleidima. Tai plius dar panasiai 13 sav. gaunasi. Bus jau 33 sav. I dekreta eina nuo 36. Bet gal tada prasysi gydytojos kad isleistu anksciau i dekreta.
sniege123 parašė:
Nėra prasmės manau. Kiekviemas gydytojas ar akušerė vis tiek padarys viską ką gali.
As ta suprantu, bet tiesiog ramiau butu paciai.