Sandra arlauskiene parašė:
Labas danijos mamytes noreciau paklausti kaip priregistruoti vaikuti per borger.dk?
Sveiki, jei per pirmas dvi savaites, tai man uzrase ant lapelio taip: borger.dk —> omsorgs -1 —> ansvarserklæring.
Sandra arlauskiene parašė:
Labas danijos mamytes noreciau paklausti kaip priregistruoti vaikuti per borger.dk?
Fødselsregistrering ten viską rasit
Leara parašė:
Sveikos! Ketinu plaukti keltu i Lietuva is Kylio. Man bus kazkur apie 26 savaites, ar reikia kazkokio leidimo ar pazymos is daktaro? Gal zinot ar reikalaujama yra? …
Kai laukiausi plaukiau kelti iš Kylio, buvo apie 30 sav. niekas nieko neprašė, nors aš ir labai tuom nesidomėjau..
P.S. tas buvo prieš tris metus.
Labas , gal kas turejot problemu del neaisingumo ir ejot pas gydytojus cia? kaip geriausia pasielgt? man yra pks, per atostogas ziema buvau pas vaisingumo spec, Lietuvoj, buvo daryta stimuliacija, bet nesekmingai. Norim kreiptis kazkur, tik kiek ziurejau eit privaciai laaabai brangu. Tai eit pas seimos gyd. ir sakyt kokios problemos, duos siuntima kazkur? Bus pigiau? gal kam panasiu bedeliu buvo, papasakokit
weirdboo parašė:
Labas , gal kas turejot problemu del neaisingumo ir ejot pas gydytojus cia? kaip geriausia pasielgt? man yra pks, per atostogas ziema buvau pas vaisingumo spec, Lie…
Tai jau klauset viena karta, viska surase gi, paskaitykit tema
Kate2 parašė:
Tai jau klauset viena karta, viska surase gi, paskaitykit tema
na taip, bet konkretumo ir kitu patirties noris