gvain parašė:
Dabar ramiau😁o geltona korta automatiškai gavot ar užsakėt? 😊
Automatiskai
gvain parašė:
Dabar ramiau😁o geltona korta automatiškai gavot ar užsakėt? 😊
Automatiskai
Žodžiu, man vis naujų klausimų iškyla, tai gal kuri mamytė pagimdžiusi dukrą čia DK, galėtų truputi pakonsultuoti dėl vardo davimo reikaliukų? 😁Nebesuprantu aš jau, draugei gimė sūnus, man dukra, bet ji gavo kitokius popierius nei aš, tai nebežinau, ar aš kažką ne taip supildžiau ar taip turi būti 😊
gvain parašė:
Žodžiu, man vis naujų klausimų iškyla, tai gal kuri mamytė pagimdžiusi dukrą čia DK, galėtų truputi pakonsultuoti dėl vardo davimo reikaliukų? 😁Nebesuprantu aš jau,…
O kas būtent domina?🙂 Man nesenei gimė dukrytė🙂
Busbroliukasarsesute parašė:
Sveikos, gal kuri mamytė yra gavusi biuletenį šiuo COVID19 pandemijos metu Danijoje? Nuo kada jį gavote?
Taip, gavau tada, kai Sundhedsvæsen pranešė, kad nėščiosios papuola į særlig risiko grupę ir nuo 3 trimestro jos turi "dirbti" iš namų. Darbas iš namų neįmanomas ir gavau biuletenį. Čia buvo balandžio mėnesį, o gimdžiau liepos vidury.
Danutė... parašė:
Taip, gavau tada, kai Sundhedsvæsen pranešė, kad nėščiosios papuola į særlig risiko grupę ir nuo 3 trimestro jos turi "dirbti" iš namų. Darbas iš namų neįmanomas ir…
Na man tik 20 savaičių. Bet aš ne tik del COVID19 (aišku jo bijau labai) Be to dar dirbu viešbutyje, ten darosi sunku ir lovas kloti+dar jas reikia atitraukinėti ir valyti sienas nuo kalkių. Dirbant reikia lanstytis daug, be to viską turi daryti greitai. Sunku, bet ir kažkaip nesmagu eiti prašyti gravid syge 🤯
Na man tik 20 savaičių. Bet aš ne tik del COVID19 (aišku jo bijau labai) Be to dar dirbu viešbutyje, ten darosi sunku ir lovas kloti+dar jas reikia atitraukinėti ir…
Kalbekites si darbdaviu, del mazesnio kruvio Jei jis negali jo suteikti, tuomet nesukit galvot ir eikit pas gyditoja
Na man tik 20 savaičių. Bet aš ne tik del COVID19 (aišku jo bijau labai) Be to dar dirbu viešbutyje, ten darosi sunku ir lovas kloti+dar jas reikia atitraukinėti ir…
Nesmagu ? nejuokaukit , eikit pas daktare, gal isvis atleis nuo darbo, nes nei ranku kilnot nei , nei atitraukinet baldus , daktarai nerekomenduoja tikrai
Žirniukass parašė:
Kalbekites si darbdaviu, del mazesnio kruvioJei jis negali jo suteikti, tuomet nesukit galvot ir eikit pas gyditoja
![]()
Jo jo, teisingai! Kuo mažiau galvokite apie darbdavį, patikėkit, jūs ir jūsų vaikelis jam paskutinėje vietoje. Eikit pasakykite, kad sunku ir jei nepalengvins sąlygų, drąsiai imkite sygemelding iš šeimos gydytojo. Beje jis kainuoja 500 ir.