Zhuzhu parašė:
Buvau nusiteikus, kad pernesiosiu ir skatins, bet pagimdžiau 40+6. Diena po termino vizite papasakojo, ką daryt jeigu nieko nevyks iki 41+5. Vizitas toks pats kaip …
Man akusere svori nustate, apciuopos budu, tiesiog gramas i grama 😂
Zhuzhu parašė:
Buvau nusiteikus, kad pernesiosiu ir skatins, bet pagimdžiau 40+6. Diena po termino vizite papasakojo, ką daryt jeigu nieko nevyks iki 41+5. Vizitas toks pats kaip …
Žirniukass parašė:
Man irgi o echo savaite pries - gerokai pro sali
Žirniukass parašė:
O man apsiriko daugiau nei kilogramu😂
Sveikos! Prasidejo saremiai, netikri kaip suprantu, nes laiko tapai skiriasi nuo 6 iki 15 min, bet uztrunka virs minutes, skauda tai sakes, atodo peiliu i nugara durtu antra naktis nemiegu, ryte aprimsta, buna reciau ir silpnesni. Pasiskambinau i ligonine, sake atvaziuoti kai pora valandu bus kas 5 min
cia normali tokia praktika Danijoj? Tiesiog atrodo neistversiu to skausmo, nezinau net kur detis
Ri_Ta parašė:
Sveikos! Prasidejo saremiai, netikri kaip suprantu, nes laiko tapai skiriasi nuo 6 iki 15 min, bet uztrunka virs minutes, skauda tai sakes, atodo peiliu i nugara du…
Siaip, normali praktika tokia ir yra, jog reikia vaziuoti, kai saremiai kas 5 min. 1min trukmes... bet paskambinkit ir pasakykit, jog viskas nebegalit kenteti, viska skauda, dar galit dadet, jog ir galva svaigsta, na zodziu. Tai pasilvies apziurey, ir jei nebuna, reikiamo kaklelio atsiverimo, tai jie siuncia namo, bet siaip, nelabai jie turi teise jus isvaryt, jei jums blogai ir jus jauciates nesaugiai, tai taip ir sakykit jog labai bijot, jums labai skauda, ir zodziu, cia Danijoj jei norit kazka gaut, reikia biski ir perdet 💕 is laikykites! Stebuklelis pakeliui! ❤️❤️❤️
Ri_Ta parašė:
Sveikos! Prasidejo saremiai, netikri kaip suprantu, nes laiko tapai skiriasi nuo 6 iki 15 min, bet uztrunka virs minutes, skauda tai sakes, atodo peiliu i nugara du…
Nueikit i šilta dusa, ilsėkitės, ieškokite kaip atsipalaiduoti saremio (tikro ar netikro) metu. Dabar puikus metas praktikuotis. Pasiskambinkite vėl jei ilgai tęsiasi, priims apziurai, gal net 'šampaniuko' duos (nebandžiau, tik girdėjau) . Instagrame yra sumanios mamos video apie gimdymo pozas pradžioje - gal ką rasite ir sau. https://www.instagram.com/tv/CH0fc3IlF3H/?igshid=v1v1z8xy821v
O šiaip šilta pagalve labai padėjo man ir klubų judinimas.
Gimtadienis jau ko gero ne už kalnų! ❤️ Laikykites!
Ri_Ta parašė:
Jei aprimsta ryte, tai tikrai paruosiamieji, svarbu jauciat leliuko judesius...o skausmas, jis ir ligonineje nedings, nebent siek tiek ramiau ten jautumetes, bet bandykit eiti i silta dusa, kad aprimtu viskas, juk namie ir patogiau kolkas...jei tai pirmas leliukas, viskas gali uztrukti....as pati antraji gimdziau dk, viskas vyko labai greit, paskambinus, kad noriu atvaziuot pasake, kad dar ne laikas :)) nepaklausiau ir vaziavau...10 cm rado ir po 20 min leliukas ant ranku :))) bet as jau po pirmojo zinojau, kad taip gali buti :))