Pradzioj buna tik priespenis,tai dar ligonineje ji damaitindavo misineliu NAN,na o penktoj dienoj jau buvo pienuko bet matomai jam mazoka,tai toki pati nusipirkau,nes neatpylinejo ir tiko,nemaisiau,be to ir dokumentu tvarkymas,reikalai,tai kaip atsargai turejau dezute,ir dar jau valgo ir papuli ir nakciai misinuko duodu,miegam ramiai sotus
.Taip svoris siek tiek krenta pirmom dienom paskui auga,bet mano gime tik 2840kg.perliukas,numete iki 2600kg.gryzom 2720kg.o dar tik 10 gramu priaugo per savaite tai labai mazai.Nuo mamos pieno kakoja vos ne kas karta pamaitinu,o nuo misinuko reciau.Na o patarsiu dar kopusta saldytuve tureti,kai gims leliukas,atsirasdines pienuko jau tai ant krutines dek kas kelias valandas saltus,nes patinus bus,skaudens,o si darzove daro stebuklus tikrai.Man po keliu valandu jau atleido siek tiek.Be to maziukui nekenkia ir tau taip neskauda,veliau pripras krutine ir nereiks.Na o spenelius tai nuvalge viena dar ir dar skauda.Naudoju antspenius,istiesu maziau skauda ir negauna nuzysti nes tiesiogiai nesilicia su vaikelio burnyte,na kai neskaudes jau krutu tada be ju maitinsiu.Tai tiek is tos mano patirties siandienai.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus