akiumelis parašė:
Gal kas darėtės antikūnių tyrimą antėjoje? Man atsiuntė dvi reikšmes:
Vienetais pagal PSO (bau/ml) 9350.
Tai čia labai geras kiekis. Po kokios vakcinos čia toks kiekis?
akiumelis parašė:
Gal kas darėtės antikūnių tyrimą antėjoje? Man atsiuntė dvi reikšmes:
Vienetais pagal PSO (bau/ml) 9350.
Tai čia labai geras kiekis. Po kokios vakcinos čia toks kiekis?
mjonik parašė:
Mamytes,kiek laiko turi praeiti po antros Pfizer vakcinos, kad teoriskai susidarytu imunitetas? Anksciau budavo 14 dienu,ar vis dar tebera?
Rašo, kad po 7d. po antro skiepo
Pienių pieva parašė:
Rašo, kad po 7d. po antro skiepo
Kaip gerai 👏 dekui 😉
Beržūna parašė:
Laba diena,
Kaip Jums sekasi? Ar pavyko nusimušti temperatūrą? Ar buvo daugiau šalutinių?
Sveikos, rugpjucio 4 d turejau 1 pfizer doze, po jos nebuvo visai jokiu salutiniu, isskyrus kad skaudejo ranka. Rugsejo 1 d vakare gavau antra doze (skiepa psivelinau, nes buvau pasigavus mastita, geriau antibiotikus, tad gydytojai rekomendavo vakcina atideti, kad tinkamai suveiktu tiek ab, tiek pati vakcina). Rugsejo 2d nuo 8h ryto pradejau jaustis prastai, grynai persalimo simptomai (raumenu skausmas, galvos skausmas, jegu neturejimas) ir sukilo temperatura, visa diena iki pat vakaro 10h laikesi apie 37,5-38. Dienos eigoje buvau isgerusi paracetamolio, kad geriau jaustis, bet siaip visa diena praktiskai pramiegojau. Grynai vartemes su vaikeliu lovoje visa ta diena maitinau ji be sustojimo. Sekancia diena nebeliko jokiu simptomu, gal tik nedidelis peties skausmas del durio. Labai dziaugiuosi skiepu, salutiniai neisgasdino - mazdaug to ir tikejausi!
Materija_v parašė:
Ar po skiepo iškart žindėt? Vakcinacijos centre man liepė bent 2 val po skiepo nežindyt ir pirmą pieną nusitraukt. Niekaip nesugalvojau logiško paaiškinimo šitam gy…
Po pirmos vakcinos šalutinis buvo tik rankos skausmas. Žindžiau iškart 😉 Antros vakcinos dar tik laukiu, bet šiaip karščiuojant irgi galima žindyti, turiu tik pienuko šaldikly, jei kartais fiziškai jausčiaus per silpnai, kad pasirūpinčiau mažyliu. Tada galėtų tėtis perimti, kol pasijusiu geriau. 😊
Materija_v parašė:
Ar po skiepo iškart žindėt? Vakcinacijos centre man liepė bent 2 val po skiepo nežindyt ir pirmą pieną nusitraukt. Niekaip nesugalvojau logiško paaiškinimo šitam gy…
Žindžiau iškart, dar vakcinacijos centre 😅 po antro skiepo jaučiaus kaip peršalus, žindžiau įprastai
Mano vyras penktadieni gavo antra pfizer skiepa. Jau po pirmo buvo ryskus salutiniai poveikiai,o po antro dar stipresni. Skiepa gavo apie 12val dienos,o pirma val nakties pradejo taip visas purtytis ir kratytis,jog galvojau,kad is lovos iskris. Kilo temp.virs 39. Vaistus gere nuo pat skiepo gavimo pakaitom-paracetamoli su ibuprofenu, neislaukdavo kol sulauks reikiamo laiko,nes vel kilo temperatura. Po tokios reakcijos i skiepa,tik dar labiau apsisprendziau,kad skiepysiuos po gimdymo. Esu uz skiepus tikrai,bet kol laukiuos,bijau labiau reakcijos. Daugiau nei metus dirbau aukstos rizikos aplinkoje,kurioj visada 3lygio apsauga ir sugebejau apsisaugot. Todel like du menesiai be darbo ir su iprociu mazinti nebutinus kontaktus,manau,kad bus pakankamai saugus.