Nekantrioji1 parašė:
Ar teisingai suprantu, kad nebėra galimybės antruosius metus perrašyti VPA tėčiui ir gauti išmoką nuo jo pajamų, o mamai būtų namuose su vaiku?
Teisingai supratote
Nekantrioji1 parašė:
Ar teisingai suprantu, kad nebėra galimybės antruosius metus perrašyti VPA tėčiui ir gauti išmoką nuo jo pajamų, o mamai būtų namuose su vaiku?
Teisingai supratote
Nekantrioji1 parašė:
Yra tokia galimybė, tik išmoka ir atlyginimas kartu sudėjus negali viršyti to darbo užmokesčio, iš kurio buvo skaičiuojama išmoka
O aš taip suprantu, kad darbe VPA prašymą galima, kad ir 3 metams pasirašyti, o sodroj turi rinktis 18 ar 24 mėn, ir kai tėtis naudojasi savo 2 mėnesiais neperlaleidžiamais, tai mamai nebūtina į darbą grįžti. Ji tiesiog tuos mėnesius negauna pajamų, bet jos VPA nenutrūksta.
Meskutne parašė:
O aš taip suprantu, kad darbe VPA prašymą galima, kad ir 3 metams pasirašyti, o sodroj turi rinktis 18 ar 24 mėn, ir kai tėtis naudojasi savo 2 mėnesiais neperlalei…
Blogai supratote..kai vyras eina 2men neperleidziamus mėn,tai mana turi nutraukti VPA ir tada arba eina dirbti,arba ima atostogas darbe(mokamas ar nemokamas),bet abu VPA negali būti
EDITAMAK parašė:
Blogai supratote..kai vyras eina 2men neperleidziamus mėn,tai mana turi nutraukti VPA ir tada arba eina dirbti,arba ima atostogas darbe(mokamas ar nemokamas),bet ab…
O tai kaip anksčiau būdavo, kad sodroj 2 metus gauni išmokas, o darbe 3 metus gali vpa būti.
Meskutne parašė:
O aš taip suprantu, kad darbe VPA prašymą galima, kad ir 3 metams pasirašyti, o sodroj turi rinktis 18 ar 24 mėn, ir kai tėtis naudojasi savo 2 mėnesiais neperlalei…
Nebūtina grįžti, bet tada ir vyras negaus išmokos. Nes su vienu vaiku abu tėvai negaliu būti vpa
Laura86S parašė:
Nebūtina grįžti, bet tada ir vyras negaus išmokos. Nes su vienu vaiku abu tėvai negaliu būti vpa
Nu keista ta nauja tvarka.
Meskutne parašė:
O tai kaip anksčiau būdavo, kad sodroj 2 metus gauni išmokas, o darbe 3 metus gali vpa būti.
Anksčiau vyrai neidavo 2men VPA,tai mama ir budavo su vaiku..o dbr jei norite būti abu namie,tai jau rašiau koks variantas,bet abu VPA negalite būti.
EDITAMAK parašė:
Anksčiau vyrai neidavo 2men VPA,tai mama ir budavo su vaiku..o dbr jei norite būti abu namie,tai jau rašiau koks variantas,bet abu VPA negalite būti.
Dabar jau supratau, aš kažkaip galvojau, kad tėtis gauna išmoka, bet dirba, o mama su vaiku namuose lieka. Mūsų atveju tėtis namuose neliks, tai belieka trumpesnį laiką tiesiog išmokas gauti.
EDITAMAK parašė:
Sveika taip jūs turite grįžti į darbą po 22men,arba bet kada per tą 24men laikotarpį 2men. Jei vyras neima tu 2men,tai jums taip pat sutrumpėja,kiek suprantu jūs ga…
Laba diena tikiuosi, man bus atsakyta!
Žadu VPA IMTI TRIS METUS, iš tu trijų metų per24men turėtų pasinaudoti vyras, jei vyras nepasinaudoja, tuomet as galiu būti vpa, nebūtina grįžti i darba, tiesiog negausiu uz tuos du mėn nieko? O išnaudot reikėtų man arba vyrui per24men kol moka