Nezinomaaa parašė:
Sveikos ,man paskyrė Duphaston 16-25 c.d ryte ir vakare,galvojau po viena tik vakare,tai dvi dienas gėriau po viena,ar galima gert po dvi kaip ir sake?tik nepamenu …
As geriu po 1 du kartus dienoje 10 dienu
Nezinomaaa parašė:
Sveikos ,man paskyrė Duphaston 16-25 c.d ryte ir vakare,galvojau po viena tik vakare,tai dvi dienas gėriau po viena,ar galima gert po dvi kaip ir sake?tik nepamenu …
As geriu po 1 du kartus dienoje 10 dienu
z.z9 parašė:
Sveikos, galbūt kas nors esate susidūrę,jog Duphaston išrašyta dėl mėn dingimo, tačiau jau baiginėju gerti ir mėn taip ir neprasideda, vėluoja jau antrą ciklą... Ar…
Na dažniausiai baigus gerti jos ateina , tai manau viskas gerai sugersite paskirta dozę ir kelių dienų biegija ateis jos .
Lori28 parašė:
Sveikos,
Negerti , kam jos buvo israsytos? Išsukti mm ar ciklą reguliot ? Jei ciklą reguliot tai reiktų pradėti gerti nuo 15cd dešimt dienų ir laukti mm
Ingius68 parašė:
Negerti , kam jos buvo israsytos? Išsukti mm ar ciklą reguliot ? Jei ciklą reguliot tai reiktų pradėti gerti nuo 15cd dešimt dienų ir laukti mm
Kad mėnesinės prasidėtų, nes buvo dingusios.
Sveikos, ar reikia nutraukti jei geriant duphastona pasirodo kraujavimas, šiandien 5 diena kaip geriu. Ar geriau pabaigti pakuote? Pas mane situacija , kad be duphastona normaliai neprasideda mėnesines, vėluoja 2-3 sav, paskui prasideda tepliojimai. Tai kol nepradedu gerti duohastona normaliai nepramusa . Dabar vėl virš savaites tepliojimas, pradėjau gerti duphastona kraujavimas gausesnis , bet ne taip kaip per mėnesines , gal dėl to kad nenutraukiau? Gal reikia tada nutraukti?
daizy072 parašė:
Sveikos, ar reikia nutraukti jei geriant duphastona pasirodo kraujavimas, šiandien 5 diena kaip geriu. Ar geriau pabaigti pakuote? Pas mane situacija , kad be dupha…
Kada prasideda mėnesinės tada ir nutrauki dufa gerti.
Jį reikia pradėti gerti 16cd ir nutraukti kaip prasidės mm