Vakar šyrai perskaičiau komentarus, kuriuos buvau praleidusi, tai dabar pareaguosiu į tai, ką norėjosi sureaguoti🙈😀
Aš šiandien po 32 sav. echo, tai vėl rami pora savaičių būsiu. Merginos auga gerai. Vakar stebėjausi, kad Mildutės vaikai jau tokie dideli, o šiandien sužinojau, kad mūsų A - 2065 g, o B - 1859 g. Aišku, čia su paklaida, nu bet vis tiek gerai. Įdomiausia, kad dabar, kai vaisiai taip greit auga, mano svoris auga labai iš lėto. O kai kruopos buvo visai mažytės, tai vos ne po pusę kg per savaitę priaugdavau. Jau esu beveik 18 kg priaugusi, bet įdomu, kad taip kažkaip atvirkščiai nei įsivaizduotum svoris auga.
Aš, matyt, esu labai naivi, nes daiktus į ligoninę tik dabar pamažu imu krautis, supirkinėju dar, ko reikia. Esu visko prisipirkusi nuo 56 dydžio, tai kai perskaitau, kokius mažus rūbelius jūs susiruošusios, truputį baisu. Nu bet įsidėsiu po vieną rinkinį kažkieno atiduotų 50 d rūbų, o visa kita jau nuo 56. Save vis nuteikinėju, kad aš mažiausiai išlauksiu iki pavasario ar kad gimdysiu sulaukusi 37 savaičių, tai žinodama, kad gali būti visaip, bet kažkaip to ir laukiu.
Ir tikrai labai įdomios gimdymo istorijos. Jei kuri jau gimdysit ir turėsit jėgų/ laiko, pasidalinkit.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai

- Straipsniai