2019.04.27 16:42 (prieš 1 m.)
Medeina1984 parašė:
Jūs įžeidžiat kitas mamas, neva neprisižiūri, ryja, o jei dar genetinius tyrimus darosi, tai iš viso dėl madų ir t.t. Pasakojot, kad vaikštot ir po 10 km į dieną, …
Jus juokinat mane išvartėte mano žodžius kaip jum patogiau,apie rūbus tai iš vis patyliu kur rašiau jog netelpu į rūbus?Parašiau jog kelnės neužsisega,nes pilvas yra,be to nešioti postus iš uždarų grupių negalima,tuo labiau kai jie neatitinka tai ką sakote jus.Būna tų nėštumų visokių,bet jus man taikote jog man būtent bus toks nėštumas kur priaugsiu daug svorio ir ištinsiu kaip bačkutė,nors būna įvairių nėštumų kaip ir sakote,o aš ir rašiau jog nekalbu apie tuos atvejus kai augamas svoris dėl sveikatos ar ND,o kalbu apie tuos atvejus kai iš ties valgo per daug ir neprisižiuri savęs,o apie genetinius tyrimus aš tiesą pasakiau ir pastebėjau jog jum tiesa nepatinka,kaip ir šiuo atveju ragais ir nagais įsikibusius laikysitės į savo teisė per nėštumą priaugti svorio,va ir šiandien aš dar nieko nevalgiau,nes na nesijaučiu alkana,ir ką visi tyrimai pas gydytoją yra puikus.