Vabaliukas09 parašė:
Na aš kitaip negu jus dėl jos pazyzimo nesusierzinu. Na aš nematau reikalo susidėlioti kitaip jei galiu tai padaryt dabar .
Rimtai jums nulis emocijų jei vaikas zyzti, verkti pradeda?
Vabaliukas09 parašė:
Na aš kitaip negu jus dėl jos pazyzimo nesusierzinu. Na aš nematau reikalo susidėlioti kitaip jei galiu tai padaryt dabar .
Evighet parašė:
Metukų vaikas turi baisią baimę netekti mamos, jis bijo kad mama dings, nes jų pasaulio suvokimas yra jau brandesnis, įdomu ar Vabaliukas09 apie tai žinai? Gal tavo…
Na maniškė neturi tos baimės,ji gali pasilikt su žmogumi kuri mato pirma kartai ir kelias minutes ji tokia drąsuolė pas mane,pvz būvo situacija kieme ėjo vaikas su mama ji labai norėjo su tuo vaikų pažaisti tik tas vaikas nebuvo nusiteikęs bendrauti bet jo mama pakalbino maniškė o ji drąsiai prie tos mamos ir ant rankų ,ji neturi baimes aš net esu sakiusi kai pradės eiti į darželį reiks perspėti auklytes jog ji drąsi ir jog reiks žiūrėti jog su kokiu svetimu žmogumi nenueitų .
Kandapanda parašė:
Jo, visos mes čia tą bėdą turime, pastebėjau![]()
Tu ypač 😂
Lūšiukė parašė:
Jei verkia nes skauda išsigando nuliūdo taip širdį skauda ir stengiesi paguosti nuraminti ,bet jei tai zyzimas dėl noro čia ir dabar na aš tikrai neimu jo į galva,manęs neerzina kaip jus išsireiškėte,ir šiap jei vaiko zyzimas jumis erzina tai gal reik kažką daryt nes tai nėra normalu jog vaiko zyzimas erzintų mama ,ar jum čia normalu .
Vabaliukas09 parašė:
Man nereik vyro prašyti jog padėtų nes jis savaime supranta kada tos pagalbos man reik ir kai darau valgyt jis neprašomas pasirūpina vaikųtad mano vyro pagalbos…
Tai va, gerą vyrą turit, tikriausiai džiugu ir malonu, kad net prašyti nereikia, o jis Jūsų poreikius atliepia. Mano vyras irgi toks - visada darbais parodo, kad mane myli. Galėtumėt iš vyro pasimokyti ir savo vaikui tą patį suteikti. Bet ne... kad Jums net neprašius padėtų - būtina. O vaikas gali zyzti, nesvarbu...
Vabaliukas09 parašė:
Na maniškė neturi tos baimės,ji gali pasilikt su žmogumi kuri mato pirma kartai ir kelias minutes ji tokia drąsuolė pas mane,pvz būvo situacija kieme ėjo vaikas su …
Aš ne apie tą baimę kalbu...
Boružėlytė parašė:
Tai va, gerą vyrą turit, tikriausiai džiugu ir malonu, kad net prašyti nereikia, o jis Jūsų poreikius atliepia. Mano vyras irgi toks - visada darbais parodo, kad ma…
Pora minučių kad pazys nes mama šlapia nenumirs juk vyras irgi ne visad čia ir dabar ta pagalba suteikia,tai normalu juk buna ir valgyt ne visad čia ir dabar padarai nes gal koks reikalas buvo kuriam ilgiau skyrei laiko negu planavai,vaikai turi išmokt palaukti,niekas juk nekalba apie val ar pora ar puse dienos kalba eina apie pora min. O taip dėl vyro ačiū tikrai pasiseke jis labai nuostabus tetis mažylei ir geras vyras man.
Vabaliukas09 parašė:
Jei verkia nes skauda išsigando nuliūdo taip širdį skauda ir stengiesi paguosti nuraminti ,bet jei tai zyzimas dėl noro čia ir dabar na aš tikrai neimu jo į galva,m…
Vaikas norėjo VALGYTI! Nu čia ne tik širdį turėtų skaudėti
Vabaliukas09 parašė:
Jei verkia nes skauda išsigando nuliūdo taip širdį skauda ir stengiesi paguosti nuraminti ,bet jei tai zyzimas dėl noro čia ir dabar na aš tikrai neimu jo į galva,m…
Mane erzina, kad nespėjau, nesuplanavau, bet tai vidinė busena, kai stengiesi visur spėti. Man svarbu aplinkinių žmonių jausmai. Ar vaikas ar suaugęs. Visada stengiuosi susiplanuoti taip, kad vaikams nereiktų zyzti, as tada galiu mėgautis veikla. Ypač kai mažučiai budavo, stengdavausi susiplanyoti taip, kad man nereiktų skubėti, verstis per galvą ir visi būtume laimingi ir gerai nusiteikę 🤷♀️