dararama parašė:
Skreen - kaimas Airijoj. Ar kazka ne taip supratau?
Wtf apie ką tu čia kliedi moterie išvis ? 🫣
dararama parašė:
Skreen - kaimas Airijoj. Ar kazka ne taip supratau?
Wtf apie ką tu čia kliedi moterie išvis ? 🫣
zyle301 parašė:
Done 😀😀😅
Tai su jos vardu virsuj parodykit😄 kazkaip tai atvirkscias messenger pas Jus😄
Koks bl Messenger ? 😀 Instagram nepazysti nuo fb?😀😀 tipo man savo profilį dar paviešinti ?😀😀 su jos vardu parodyk sako lol jau parodė kazkas aš tikrai nesitepsiu rankų😀 už tai ir baudžiama yra jaigu ką 😀 kazkas kažkokius asmeniškumus į TD perkėlė matomai 🤣🤣 oi linksma čia pas jus
zyle301 parašė:
Koks bl Messenger ? 😀 Instagram nepazysti nuo fb?😀😀 tipo man savo profilį dar paviešinti ?😀😀
Vis tiek isvirkscias😂 ar cia del to, kad USA😄? Instoj virsuj orgi rodo varda, su kuo susirasineji, o ne savo😄 nu nebent su savim susirasineji😂😂
zyle301 parašė:
Tai pas jus bunkerį gal isvirksciai rodo man tai gerai 😀
🤦🤦🤦🤦
Kaip nesuprantat bajerio su Skreen, kaip garantuotai nesuprantat ir kame bajeris su live USA, taip nesuprantat, kad ir mssngr, ir Instos mssngr zinutes, kurias parasot Jus, rodo desinej pusej, o ne kairej😄 vakar galvojau, kad Jus girta, bet ne, pasirodo, siaip... ne itin protinga😄
Tinaina parašė:
Kaip nesuprantat bajerio su Skreen, kaip garantuotai nesuprantat ir kame bajeris su live USA, taip nesuprantat, kad ir mssngr, ir Instos mssngr zinutes, kurias para…
Tikrai kad 🤦🏻♀️ man po teisybe nusivilpti ką tokio lygio personos galvoja apie mane ar aplamai apie kažką kita 😅 atsikleidet visam gražume 😅 o kaip rodo pas mane? 😅 akinukų reikia? Žodžiu palieku TD administracijai su tokiom tvarkytis toliau 😅
Tinaina parašė:
Kaip nesuprantat bajerio su Skreen, kaip garantuotai nesuprantat ir kame bajeris su live USA, taip nesuprantat, kad ir mssngr, ir Instos mssngr zinutes, kurias para…
Ne, jau teisingas screenshotas idetas😂