Dangyra parašė:
Santarose. Atsakymai dėl pagrindinių sindromų buvo kitą dieną, kariotipo – po 2 savaičių.
O kiek jums buvo savaičių kai atliko vvt?
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįDangyra parašė:
Santarose. Atsakymai dėl pagrindinių sindromų buvo kitą dieną, kariotipo – po 2 savaičių.
vaivadaite parašė:
17 sav.
Maršua parašė:
Sveiki, gavau siuntimą dėl amžiaus (40) konsultacijai pas genetiką. Užregistravo pas Gintautą Domžą santariškėse, bet tai žiuriu kad jis ne genetikas. Ar taip čia n…
Negirdėjau, kad toks genetikas atlieka vaisiaus apžiūrą. Registravotės per registratūrą? Sakėte, kad laukiatės? Gal siuntimas blogu kodu išrašytas? (Pvz., man teko ginekologės prašyti perrašyti siuntimą, nes su jos išrašytu siuntimo kodu galėjo registruoti tiks pas perinatologą)
Sveiki, ar turime čia mamyčių, kurių leliukams buvo nustatyta anemija dar būnant gimdoje? Norėčiau pabendrauti, kaip sekasi jau gimus. Mano mažyliui 24-tą sav nustatyta sunki anemija, turėjom jau 3 kraujo perpylimus. Kolkas viskas atrodo neblogai, prieš savaitę atlikta amniocentezė - vaisius genetiškai sveikas. Tačiau echo rodo, jog smegenys ir šlaunikauliai yra apatinėje normos riboje. Kolkas neaišku, ko tikėtis.
Dangyra parašė:
Negirdėjau, kad toks genetikas atlieka vaisiaus apžiūrą. Registravotės per registratūrą? Sakėte, kad laukiatės? Gal siuntimas blogu kodu išrašytas? (Pvz., man teko …
Paskambinau. Pasirodo nebūtinai genetikas gali būti. Bet paprašius perregistravo pas Butkevičienę.
Mi.St parašė:
Sveiki, ar turime čia mamyčių, kurių leliukams buvo nustatyta anemija dar būnant gimdoje? Norėčiau pabendrauti, kaip sekasi jau gimus. Mano mažyliui 24-tą sav nusta…
O kaip jums ją nustatė?
vaivadaite parašė:
O kaip jums ją nustatė?
Echoskopo metu. Pagal kraujo tekėjimo greitį pagrindinėj galvytės kraujagyslėj.
Mi.St parašė:
Echoskopo metu. Pagal kraujo tekėjimo greitį pagrindinėj galvytės kraujagyslėj.
Man tai pagal echo rodo, kad 6 diemom mažesnė, nei pagal mėnesinių datą. Sakė tai normalu, nes pati esu smulki. Aš kitą penktadienį vyksiu į kk 24 savaitės echoskopui.
vaivadaite parašė:
Man tai pagal echo rodo, kad 6 diemom mažesnė, nei pagal mėnesinių datą. Sakė tai normalu, nes pati esu smulki. Aš kitą penktadienį vyksiu į kk 24 savaitės echoskop…
Na maniškio atsilikimas yra 2sav, tai didelis
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai