diana80 parašė:
Sveika.labai uzjauciu tave zinau ka tai reiskiao kiek laiko buvo kai praradot jusu suneli?
19 sav 😢
diana80 parašė:
Sveika.labai uzjauciu tave zinau ka tai reiskiao kiek laiko buvo kai praradot jusu suneli?
19 sav 😢
Žalia Giria parašė:
Sveikos merginos, kreipiuosi į Jus su klausimu.... 😔 Gal kažkas atsakys....
Prieš 4sav ir 3dienas netekom savo sunelio, ir vakar atėjo histologinio tyrimo ats…
🎈as taip pat praradau praeitais metais. Mes savo priezasti zinojom anksciau, buvo patologija todel teko isvlyma daryti. Bet pagimdzius, vaisiu paeme detaliems tyrimams ir ten buvo nemazai parasyta, kad buvo negerai,ty kokie nuokrypiai buvo. Laikykites 🎈
Žalia Giria parašė:
19 sav 😢
Skaudu.as praradau 39nestumo savaite.ir kudikis buvo istirtas ir isvadose buvo DS ir sirdies yda.tai ir jum trumpa isvada apsigimimas nes tikriause daugiau ir nebuvo ka tirti.tikrai labai jus uzjauciu
diana80 parašė:
Skaudu.as praradau 39nestumo savaite.ir kudikis buvo istirtas ir isvadose buvo DS ir sirdies yda.tai ir jum trumpa isvada apsigimimas nes tikriause daugiau ir nebuv…
Užjaučiu ir Jus labai... ❤️ Skausmas begalinis 😢
Rain_Bow parašė:
🎈as taip pat praradau praeitais metais. Mes savo priezasti zinojom anksciau, buvo patologija todel teko isvlyma daryti. Bet pagimdzius, vaisiu paeme detaliems tyrim…
Užjaučiu labai ❤️😢
Rain_Bow parašė:
🎈as taip pat praradau praeitais metais. Mes savo priezasti zinojom anksciau, buvo patologija todel teko isvlyma daryti. Bet pagimdzius, vaisiu paeme detaliems tyrim…
O gal galite pasakyti kokia patalogija buvo nustate, kad teko isvalyma daryti?
Nes ir mums nustatyta patalogija, bet apie isvalyma sake net negalvot..
Ange2020 parašė:
O gal galite pasakyti kokia patalogija buvo nustate, kad teko isvalyma daryti?
Nes ir mums nustatyta patalogija, bet apie isvalyma sake net negalvot..
Patau sindromas. Mums net neleido galvot apie toliau nesiojima. Sis sindromas "vaiksto " kartu su daugeliu kitu negerumu ir isgyvenimo sansai mazi.
Rain_Bow parašė:
Patau sindromas. Mums net neleido galvot apie toliau nesiojima. Sis sindromas "vaiksto " kartu su daugeliu kitu negerumu ir isgyvenimo sansai mazi.
Man irgi buvo patau praejusiais metais. 😏 gerai kad laiku papuoiau pas genetikus tai nestumą ačiū D galėjau nutraukti 13savaičių 🙏
Pries pora metu atlikus 20 savaiciu echoskopa nustate Edwardso sindroma, pries tai genetiniu tyrimu buvau atsisakius (nes nemaniau kad tokie tyrimai reikalingi, kai viskas seimoje ir gimineje nebuvo jokiu apsigimimu). Tada ir prasidejo... VVT tyrimu patvirtino, kad tai tikrai Edwardso sindromas. Nusprendziau negimdyti, nes sita patologija taip pat su gyvybe ilgai nesuderinama. (Pagalvojau, kad geriau jau dabar paskaudes, nei veliau ir kad veliau gali buti kokiu komplikaciju). Nestumas buvo nutrauktas , skatinamaisiais ir "naturaliu gimdymu". Tokius sprendimus labai sunku priimti, bet priemus ir zinant, kad tikrai gerai padarei, neleidai kankintis nei sau nei vaikeliui, vis dar labai griauzia sazine, ir begalinis kaltes jausmas... Nezinau moterys kaip jus su tuo susidorojat... Esu labai stiprus zmogus, bet sitas ivykis mane labai pakeite, negrystamai. Jau pora metu praejo, bet vis dar sunku atsigauti.
Rasytė12 parašė:
Man irgi buvo patau praejusiais metais. 😏 gerai kad laiku papuoiau pas genetikus tai nestumą ačiū D galėjau nutraukti 13savaičių 🙏
As 15 sav gimdziau.