spinsa parašė:
Aš ir šian pasidariau Niptrezultatai po 10 dienų
O kur darėtės tyrimą?
spinsa parašė:
Aš ir šian pasidariau Niptrezultatai po 10 dienų
O kur darėtės tyrimą?
Agt007 parašė:
O kur darėtės tyrimą?
Latvijoje
Balandė parašė:
Pas mane analogiška situacija. Yodėl dariausi NIPT, kuris buvo neigiamas visom tirtom diagnozėm. Dabar užregistruota vėl į Santariškes, kai bus 20 sav
Paitikėti Lištvaniene. Jei bus kažkas įtartino, ji tikrai pasakys arba pasikvies konsultacijai koleges. Ji kartais būna atšiauri, bet tikrai profesionaliai atlieka arbą.
Balandė parašė:
Pas mane analogiška situacija. Yodėl dariausi NIPT, kuris buvo neigiamas visom tirtom diagnozėm. Dabar užregistruota vėl į Santariškes, kai bus 20 sav
Šiaip apie šią gydytoją tik geri aįsiliepimai, bet, jei neklystu, tai prieš metus jos prižiūrėta nėštukė netikėtai pagimdė vaikutį su ds. Tai mamytei nėštumo metu buvo bloga nuojauta ir ji dėl echo labai klausinėjo gydytojos - jai atrodė, kad vaikučio nosis kalnelio neturi, bet gydytoja ramino, kad viskas gerai ir atkalbėjo ją niptą darytis. Prisca kraujas buvo geras. Gimė vaikelis su rykiais išoriniais ds požymiais, gerai, kad sveikatos problemų visiškai jokių jis neturi. Aišku, raidos atsilikimas, tai bus jam nustatytas.
Gal kažkas pasisakytų. Trečią kartą pastoju tą patį mėnesį ir trečias kartas su komplikacijom. Pirmas mažylis su DS (gerai slėpėsi), antras nesivystantis, trečias persileidimas su įgimta patologija. Gal kažkas turite praktikos ar surinktos informacijos. Kartais galvoju kad pastojimo mėnuo nekamtikęs, o gal kažkas giliau? Norint vėl pastoti, jau baisu, ar turėčiau į kažką atkreipti dėmesį. Kariotipai abiejų su vyru geri, mums jau virš 35. Ačiū už nuomones.
Pakalnutėė parašė:
Laba diena,norėjau paklausti gal kas neseniai turėjo apsilankymą pas genetikę N.Krasovskaja ir ar pavyko jai prisiskambinti dėl tyrimų atsakymų. Kiek bandau niekas …
Krasovskaja atostogauja, gris liepos 20. Tai todel ir nekelia.
JurtaT parašė:
Gal kažkas pasisakytų. Trečią kartą pastoju tą patį mėnesį ir trečias kartas su komplikacijom. Pirmas mažylis su DS (gerai slėpėsi), antras nesivystantis, trečias p…
Manau tik prietarai dėl mėnesio. Nors... karštuoju metų laiku vyrų turtas nuo karščio prasyrsnis gali būti. Nors ds sako nulemta moters kiaušialąstės. Aš Jūsų vietoj ivf su pgs ar pgd daryčiausi
Pakalnutėė parašė:
Ačiū Jums. Man po Joninių liepė skambinti, taip ir nepriskambinu nuo to laiko. Pagalvojau apie atostogas, bet vistiek skambinu
neblogai. Negi niekas kitas be jos ats Jūsų negali pasakyti? Gal pasakys tik, kai pagimdysite?