Swiesele parašė:
Aš kaip tik laukiu atsakymo nipt, siusto į Ispanija, irgi genetikos klinikoje, irgi dvynukai. Dariau praėjusį ketvirtadieni, bet dar nesulaukiauketvirtadieni sa…
Viskas bus gerai, šią savaitę tikrai gausit gerus rezultatus🤗
Swiesele parašė:
Aš kaip tik laukiu atsakymo nipt, siusto į Ispanija, irgi genetikos klinikoje, irgi dvynukai. Dariau praėjusį ketvirtadieni, bet dar nesulaukiauketvirtadieni sa…
Viskas bus gerai, šią savaitę tikrai gausit gerus rezultatus🤗
kristiana1980 parašė:
As labai abejoju, kad jeigu blogi atsakymai, jie temps laika. Nusiraminkit, tiesiog ju dar nera 😊 viskas bus gerai.
Usne123 parašė:
Aš manau kad tiesiog ilgai užtruko ir tiek, jie nelabai galvoja manau kad jei blogi tai pateikim po savaitgalio. Tai yra jų darbas ir manau kad jie kaip tik vadovau…
Ačiū mergaites... tik va klausimas jei tarkim nipt geras, nors echo yra kabliuku dėl vieno leliuko, kas toliau - rizikuoti ir daryti vvt, ar dar kelis kart kartoti echo pas genetike...? Ką manot?
Swiesele parašė:
Ačiū mergaites... tik va klausimas jei tarkim nipt geras, nors echo yra kabliuku dėl vieno leliuko, kas toliau - rizikuoti ir daryti vvt, ar dar kelis kart kartoti …
Man pačiai neteko tureti dvynukų bet aš labai gerai paklausčiau gydytojos dėl rizikos ir pačios procedūros visus įmanomus pliusus ir minusus ☺️
Dar tik itarimas. Nepraraskite tikejimo, jog viskas dar gali buti gerai. Kai buna sunku man padeda malda. Suprantu, jog mokslas ir malda atrodo sunkiai suderinami dalykai, bet tai prideda vidines ramybes ir susitaikymo su siandiena. O kas bus rytoj, netrukus suzinosite ❤️
Swiesele parašė:
Skambino man šiandien Krasovskaja, dokumentai negauti dar, bet savaitgalį sulaukė skambučio, yra įtarimas dėl 22 chromosomos :(((( ryt jau kviečia pas save o Santar…
Bet čia Jums dėl vieno vaikelio toks įtarimas?
Swiesele parašė:
Skambino man šiandien Krasovskaja, dokumentai negauti dar, bet savaitgalį sulaukė skambučio, yra įtarimas dėl 21 chromosomos :(((( ryt jau kviečia pas save o Santar…
Kinderiuk4s parašė:
Labukas! 🤗 Atsiprašau, gal kvailas klausimas, bet man viskas labai nauja ir painu.. 🤯 Kas siunčia pas genetikus echoskopijai? Šeimos gydytojas?
Mane siuncia seimos klinikos ginekologe, priziurinti nestuma.