SauleDanguje parašė:
Gal šiek tiek ne į temą, bet, kai pirmą kart registravausi į Santaros vaisingumo centrą per sergu.lt, irgi gavau štai tokią patvirtinančią sms, bet atvykus mano reg…
Ačiū už info, būtinai pasitikslinsiu tada👌🏻
SauleDanguje parašė:
Gal šiek tiek ne į temą, bet, kai pirmą kart registravausi į Santaros vaisingumo centrą per sergu.lt, irgi gavau štai tokią patvirtinančią sms, bet atvykus mano reg…
Ačiū už info, būtinai pasitikslinsiu tada👌🏻
Oh_yeah parašė:
Nieko nesuprantu... Tai mane lyg užregistravo per sergu.lt, ar čia koks triukas, o atvykusi liksiu nepešusi nieko?
Pasiskaitykite gr. daugiau puslapių atgal ir bus aišku.
Dar karta pasikartosiu, bet jau paskutinį kartą.
Per sergu neužsiregistruosite pas Santariskių GENETIKUS NEMOKAMAI kaip Beniusiene ir pan., o Jūs kiek suprantu ne pas genetiką užsiregistravote.
Jus kalbate apie skirtingus dalykus: genetikų registraciją ir 3 lygio ginekologo registraciją.
LaMona parašė:
Sau kodą susirandi pagooglinusi. Po to niekas nebežiūri ar su tuo pat atvažiavai, kai jau siuntimą turi.
Į santariskes pas genetikus nemokamai be el. siuntimo neregistruoja, tokia jų tvarka. Neregistruoja jei pasakai kodą ar pasakai kad turiu popierinį siuntimą, ryt turėsi el. siuntimą. Manęs taip negeristravo, keik domėjausi nei vienos taip neregistravo per paskutinį pusmetį, gal kam taiko išimtis pagal situacijas.
drakoniene parašė:
Į santariskes pas genetikus nemokamai be el. siuntimo neregistruoja, tokia jų tvarka. Neregistruoja jei pasakai kodą ar pasakai kad turiu popierinį siuntimą, ryt tu…
As aplamai nesuprantu tokiu klausimu: ar mane uzregistruos ... Surenki numeri ir tau viska pasako 🤣
kondro parašė:
Kombinuota galbūt tokia, nes nosies kauliuko nemato.. nieko išvis nebuvo, esu jauna, 26m, vyras 27m, pirmagimis, visiškai pasimetusi esu ir einu jau iš proto...
…
Tai darykit gaurelių tyrimą. Aš daryčiau vien dėl to, kad kuo ankščiau sužinoti.
O koks Jūsų hcg?
drakoniene parašė:
Gal jums kokia išimtis, nes manęs neregistravo kol venate el. Siuntimo, nors kitą dieną jau buvo, bet per ją pasislinko savaitę į priekį.
Galbūt... Man po VVT atmetė visus įtarimus, bet lapkričio 5 d. dar esu užsiregistravusi pas Benušienę, o siuntimą gausiu tik 4 d. Iškart po Prisca1, tai jau seniai registravausi. Nors gal dar senasis galiojo... Net nežinau
Nayra parašė:
Galbūt... Man po VVT atmetė visus įtarimus, bet lapkričio 5 d. dar esu užsiregistravusi pas Benušienę, o siuntimą gausiu tik 4 d. Iškart po Prisca1, tai jau seniai …
O ji neatostogaus tuo metu?
LaMona parašė:
Ji atostogaus 26-30 d.
LaMona parašė:
As 6 pas ja uzrasyta i Genetikos klinika. Sake, bus po atostogu
Sveikos, aš čia atejau patarimo i atsakymo...kur turiu kreiptis kur skambinti kad padarytų vvt? Buvau pas genetika ir ji sakė kad mato paryškinta vaisiaus žarnyra ir tai gali būti dauno sindromas patarė nipt daryt bet aš nenoriu.buvau tokioj panikoj kad pamiršau paklausti kur turiu kreiptis dėl vaisiaus vandenu tyrimu