Vilchik parašė:
Man darė pirmadienį ir šiandien jau sužinojau atsakymus🙂
Labai džiaugiuosi, kad taip greitai gavote atsakymus 🤗
Vilchik parašė:
Labai džiaugiuosi, kad taip greitai gavote atsakymus 🤗
Vilchik parašė:
O kur darėtės? Kiek pamenu Jūs klausėte , nes genetikės išėjo atostogų. Iš šypsenos suprantų, kad viskas O.K.?🙂
Vilties šviesa parašė:
Būtent, Kauno klinikose. Tikiuosi, kad mani gydytoja bus tokia pat nuostabi ir nutrauks mano nežinomybės kančias kuo greičiau.. ☺
Na, mūsų situacija buvo labai netipinė. Kaip supratau, gydytoja pati nelabai buvo su tuo susidūrusi. Tai matyt suveikė ir žmogiškas smalsumas O pas ką užsirašėt?
Dvynukai-mergytės parašė:
O kur darėtės? Kiek pamenu Jūs klausėte , nes genetikės išėjo atostogų. Iš šypsenos suprantų, kad viskas O.K.?🙂
Darisusi Santaroj, su Krasovska susitariau ji greit viską suorganizavo ir padarė vvt, taip vakar paskambino ir pasakė kad tyrimai geri. Tik rado paveldimą ligą iš tėvo paveldėjo bet neatsimenu pavadinimo ir sakė vyras sveikas tai reiškia viskas bus gerai. Bet dar nesuprantu kas čia parašyta ir pamiršsu paklausti ar jsu viskas ar dar reikės laukti kažkokių tyrimų
lguc parašė:
Na, mūsų situacija buvo labai netipinė. Kaip supratau, gydytoja pati nelabai buvo su tuo susidūrusi. Tai matyt suveikė ir žmogiškas smalsumasO pas ką užsirašėt?…
Eglė Machtejavienę
kondro parašė:
Pas kokius genetikus lankėtes Kauno klinikose? Esu užregistruota lapkričio 11, bet net nežinau pas ką... Sakykit, iš kart nuvykus padaro vvt tyrimą?
Man lygiai tas pats, tik lapkričio 10d. 😊
Vilchik parašė:
Darisusi Santaroj, su Krasovska susitariau ji greit viską suorganizavo ir padarė vvt, taip vakar paskambino ir pasakė kad tyrimai geri. Tik rado paveldimą ligą iš t…
Nu kaip faina, kad viskas pavyko greit!🤗 Moterys iš šios grupės kurios darėsi minėjo, kad po keletos dienų būna pirmi atsakymai, o dėl kariotipų po 2-3 savaičių...
kondro parašė:
Pas kokius genetikus lankėtes Kauno klinikose? Esu užregistruota lapkričio 11, bet net nežinau pas ką... Sakykit, iš kart nuvykus padaro vvt tyrimą?
Jus uzregistruota pas genetika ar i prenatalini centra? Jeigu pas konkreciai genetika - tai as lankiausi pas Virginija Asmoniene, vvt padare ta pacia diena, vvt atliko Vladas Gintautas. Mano ginekologe sake, jis labai patyres atlikti vvt, kazkada buvo vienintelis Lietuvoje, kuris atlikdavo sia procedura.
Bet jeigu kol kas dar tik apziura bus, dar nera itarimu patologijoms, tai jus tada i prenatalini centra uzregistruota busit
Dvynukai-mergytės parašė:
Nu kaip faina, kad viskas pavyko greit!🤗 Moterys iš šios grupės kurios darėsi minėjo, kad po keletos dienų būna pirmi atsakymai, o dėl kariotipų po 2-3 savaičių...…
Esu labai dėkinga gydytojai Krasovskai kuri atsiliepė į mano pagalbos šaiksmą, ir kurį taip greitai viską surganizavo.Ji gydytoja iš didžiuosios raidės...
Jo mačiau, bet įdomu ar man jos tirs nes gydytoja nieko neminėjo o aš iš to džiaugsmo ir neoaklausiau.tai dabar nežinau ar jų laukti ar ne.