lguc parašė:
Ne. Vvt darė dėl prasto Nipto![]()
Pas mane tokia pati situacija, bet vvt atejo geras. O ka jums rode Nipt?
lguc parašė:
Ne. Vvt darė dėl prasto Nipto![]()
Melisss parašė:
Mums rodė 18,75% padidėjusią riziką Patau. Ačiū Dievui, vvt irgi grįžo geras
Gal kas darėtės genetinius tyrimus pas Rimą Sereikienę? Ji atvažinėja į Šiaulius, tik įdomiai, pati echo nedaro, tik rezultatus echo ir priskos aptaria. Mano ginė sakė, kad neįmanoma blogą echo padaryti... neplanavau daryti jokių Nipt, nes mano vienintelė incikacija, kad 35 metai, daugiau nieko. Ginė irgi įdomiai sušnekėjo, neva nereikia rūpintis, indikacijų nėra, bet iš kitos pusės su echo, kad ir koks geras būtų, vis tiek gali tiksliai nematyti sindromų, tai pasimečiau...
D14N4 parašė:
Gal kas darėtės genetinius tyrimus pas Rimą Sereikienę? Ji atvažinėja į Šiaulius, tik įdomiai, pati echo nedaro, tik rezultatus echo ir priskos aptaria. Mano ginė s…
Na, NIPT'as irgi nerodo visko, kas gali būti vaisiui. O kiek aš suprantu, tai pagrindinius (DS, Edvardso ir Patau) genetikė ir iš echo matytų (ne 100 proc., bet vis tiek). Kitas dalykas, ar pvz. tyrimų rezultatai darytų įtaką jūsų sprendimui? Tai čia tik jūs galit nuspręsti ar norit papildomų tyrimų ar ne. ;)
Radvile.V parašė:
Na, NIPT'as irgi nerodo visko, kas gali būti vaisiui. O kiek aš suprantu, tai pagrindinius (DS, Edvardso ir Patau) genetikė ir iš echo matytų (ne 100 proc., bet vis…
Nežinau ar darytų.. dabar gali atrodyti vienaip, vėliau kitaip. Aš db mąstau daugiau apie tokias ligas, kad gimsta negyvi arba gimę išgyvena trumpai, kad mažylis nesikankintų, o ne aš. Tai ir nežinau ką mąstyti. Gal kas bus susidūrus su šia genetike, db šitas klausimas svarbiausias, ar galima pasitikėti ja.
D14N4 parašė:
Gal kas darėtės genetinius tyrimus pas Rimą Sereikienę? Ji atvažinėja į Šiaulius, tik įdomiai, pati echo nedaro, tik rezultatus echo ir priskos aptaria. Mano ginė s…
Nematyti sindromu gali ir tyrimai
Gavau kraujo tyrimu atsakymus. Gyd.Benusiene paskambino ir pasake, kad viskas ok. Rizika labai maza, jokiu tyrimu tolimesniu nereikia, nors pati norejau vvt darytis,gydytoja atgalbejo. Tik dabar matau tuos skaiciukus pries akis ir galvoju ar tikrai jau nieko nedaryti ir ramiai laukti savo leliuko? Gal zinot kokios normos hcg ir pan? Aciu.
Cameo2008 parašė:
Gavau kraujo tyrimu atsakymus. Gyd.Benusiene paskambino ir pasake, kad viskas ok. Rizika labai maza, jokiu tyrimu tolimesniu nereikia, nors pati norejau vvt darytis…
Pasitikėkit Benušiene, ji tikrai taip lengvai nepaleistų jūsų, jei būtų kas negerai ;)
D14N4 parašė:
Sveika 🤗 as ryt pas ja einu 11.15, po vizito galesiu pakomentuoti 🙈
Cameo2008 parašė:
Gavau kraujo tyrimu atsakymus. Gyd.Benusiene paskambino ir pasake, kad viskas ok. Rizika labai maza, jokiu tyrimu tolimesniu nereikia, nors pati norejau vvt darytis…
O kada darėte kraujo tyrimą? Man irgi sakė penktadienį, kad bus rezultatai, bet jokių žinių, taj jau prisigalvoju...