sveikos, gal kas zinot kur Vilniuj atlieka NIPT kuris tiria visas chromosoma? Ir gal žinot ar galima priduoti kraują Vilniuje ir kad išsiųstų į Latviją NIPTui

liukas parašė:
sveikos, gal kas zinot kur Vilniuj atlieka NIPT kuris tiria visas chromosoma? Ir gal žinot ar galima priduoti kraują Vilniuje ir kad išsiųstų į Latviją NIPTui……
O buna tokiu Nipt, kur tiria visas Chromosomas?
liukas parašė:
sveikos, gal kas zinot kur Vilniuj atlieka NIPT kuris tiria visas chromosoma? Ir gal žinot ar galima priduoti kraują Vilniuje ir kad išsiųstų į Latviją NIPTui…
Aš irgi svarstau apie latvišką Nipt, kiek žinau, Lt atliekamas tik Klaipėdoj.
Guave parašė:
O buna tokiu Nipt, kur tiria visas Chromosomas?![]()
NIPT plus latvijoja sako tiria.
Denim parašė:
Sveikos,
Invitae nerekomenduoju. Gydytoja, man atlikusi VVT, sake, jog pastaruoju metu su daugiausiai klaidingu tyrimu, ateina butent Invitae. Tai vienas naujausiu, pigiausiu, na ir panasu, maziausiai patikimu Niptu rinkoje.
liukas parašė:
NIPT plus latvijoja sako tiria.
O ne vienintele jav laboratorija turi licenzija visom 23 chromosomom?
Campi parašė:
O ne vienintele jav laboratorija turi licenzija visom 23 chromosomom?
tai gal jie siuncia i JAV , net nezinau. Bet latvijoj Guldijas atlieka Nipt plus ..
Denim parašė:
Sveikos,
sveika, vienu puslapiu atgal galima paskaityti mano patirtį apie NIPT. Tiesą sakant aš nesirinkau, kurį darytis, tiesiog ten kur lankiausi pas genetikę, pasidariau ir tiek. Nesakau, kad jis blogas, nes false positive mano atveju arba false negative su visais nipt gali pasitaikyti. Tačiau po šitos patirties, kai pradėjau daugiau domėtis, vis girdžiu, kad Panorama Niptas iš to kas yra rinkoje, labai patikimas.