Nayra parašė:
Valdžios vartuose Santarų tokios kainos mano VVT dieną: pagal kodą 3402 - 274,59 Eur ir kodas 3397 - 23,05 Eur. Galima būtų patikrint, kokie tiksliai pavadinimai ir…
Pgrindiniai sindormai brangesni Kariotipas pigesnis
Nayra parašė:
Valdžios vartuose Santarų tokios kainos mano VVT dieną: pagal kodą 3402 - 274,59 Eur ir kodas 3397 - 23,05 Eur. Galima būtų patikrint, kokie tiksliai pavadinimai ir…
Pgrindiniai sindormai brangesni Kariotipas pigesnis
Spurguspurga parašė:
As noriu jusu paklaust tai ka jus manot apie mano atveji ir ka darytumet.Jei mano hcg 128 , bet gydytoja nesake , kad cia yra kazkas blogai ir rizikos nebuvo tokios…
o Jums dabar nebūtų galima priscaII pasidaryti? Ypač tam, kad pažiūrėti koks kraujas. ten kitus hormonus tiria. tai gerai būtų sužinoti kaip su kitais. na aš nžn. niptas yra irgi tyrimas, o visi tyrimai yra geriau nei išvis nesitirti ir užsimerkti. bet ta kaina nipto įvertinus tyrimo patikimumą man kažkaip atrodo, kad neverta 15 sav to tyrimo daryti, kai galima kitaip jau tirtis. šiaip virš 100 hcg, tai aš jau truputį sukčiau galvą. bet tikrai tikrai čia ne joks nuosprendis dar. tiesiog prisca II pasidaryčiau ir, jei jos kraujas kažką rodytų, tada jau invazinius daryčiausi. čia aš rašau ką aš daryčiau
LaMona parašė:
o Jums dabar nebūtų galima priscaII pasidaryti? Ypač tam, kad pažiūrėti koks kraujas. ten kitus hormonus tiria. tai gerai būtų sužinoti kaip su kitais. na aš nžn. n…
Man kl kodel Benusiene tokio dalyko neakcentavo .Juk ji tokia gydytoja pas kuria visos vaziuoja jei tik kazkas neramina? Kodel kelis kartus paklausus atsakymas del priscos buvo , kad mano tyrimas geras. kodel rizikos tokios mazos tada,kad net nipto nesiule kaip reikalingo?Na as dar syki ja patrukdysiu nors tikrai manau galvos, kad kraustaus is proto. Nieko nesuprantu tikrai .
LaMona parašė:
o Jums dabar nebūtų galima priscaII pasidaryti? Ypač tam, kad pažiūrėti koks kraujas. ten kitus hormonus tiria. tai gerai būtų sužinoti kaip su kitais. na aš nžn. n…
Prisca II man atrodo daroma 20 sav
Nayra parašė:
Prisca II man atrodo daroma 20 sav
Ne daroma nuo 15ar 16 sav ,bet dabar paskaiciau , kad reikalingi taip pat echo zymenis ir pan tai be 18 sav neeisiu vistiek.Siaip ar taip siandien dar syki parasysiu gydytojai akcebtuojant sita dalyka ir paziuresiu ka atsakys .
LaMona parašė:
aš irgi norėjau rašyti. aš gi nieko įžeisti nenorėjau. pati pasidariau niptą ir tą patį galvojau: ta prisca tikra nesąmonė - daugiau gyvenime jos nesidarysiu ir dar…
O man viena III lygio spec.išsakė tokią nuomonę, kad jei kažkas su vaikeliu ne taip ir yra grėsmė - nereik stengtis visais būdais išsaugoti jo nuo pražūties, leisti gamtos atrankai įvykti... nes dažnai mamos įsčiose ar kątik gimęs miršta tokiu atveju, kai esama patologija yra tokia sunki, kad vargiai išgyventų arba išgelbėtas vistiek kokybiško gyvenimo neturėtų....
La Moona, nesupykite, bet iš Jūsų pusės dažnai jaučiasi lyg užslėpta pagieža ar noras pagąsdinti mamytes, kurios nežinioje laukia tų atsakymų...
Kodėl Jums nepaimti ir nepaleisti pagaliau tos nuoskaudos? Taip tik apsunkinate save.
Milikė parašė:
O man viena III lygio spec.išsakė tokią nuomonę, kad jei kažkas su vaikeliu ne taip ir yra grėsmė - nereik stengtis visais būdais išsaugoti jo nuo pražūties, leisti…
tikrai neturiu jokio noro gązdinti. bet dėl tos Jūsų pirmos pastraipos ką rašote, tai tikrai pyktis kyla, kai medikai taip šneka - tipo gamtos atranka. Aš nuolat tai iš jų girdėjau. Smerkė medikės kai kurios mane, kai pirmą nėštumą medikamentais stengiausi išlaikyti. Sakė esu egoistė - reikia paleisti. Išsaugojau. Sveikas vaikutis gimė. Neaišku kodėl ta gamtos atranka man norėjo įvykti. O antro nėštumo metu irgi tą kalbėjo: na negali vaikas būti be organų: persileistum, įvyktų gamtos atranka, jei kas būtų blogai. Na ir ką? Nepersileidau. O pasirodo, kad gali be organų vaikas būti ir persileidimas neįvykti
Spurguspurga parašė:
Man kl kodel Benusiene tokio dalyko neakcentavo .Juk ji tokia gydytoja pas kuria visos vaziuoja jei tik kazkas neramina? Kodel kelis kartus paklausus atsakymas del …
Gal čia aš išsikrausčiusi iš proto. Bet man atrodo, kad geras medikas yra tas, kuris savi darbą gerai atlieka. O darbą jų reglamentuoja teisės aktai. Jei pagal aktus tuos dirba, tai ir geras medikas. o ministro įsakyme numatyta invazinius skirti tik, jei kombinuota priscos yra didelė rizika. ir biocheminis, ir echo. jei kombinuota nėra didelė, tai ji teisingai elgiasi Jums invazinių neskirdama ir ji yra gera gydytoja. Bet va būna atvejų, kai vaikai su negalia gimsta, kai tik kraujas kažką rodė, arba tik echo. arba išvis niekas nieko nerodė. suprantate - vaikas, kurį pagimdome, yra mūsų, o gydytojai tai tėra darbas nėštukę ištirti. ji to vaiko neaugins.
LaMona parašė:
Gal čia aš išsikrausčiusi iš proto. Bet man atrodo, kad geras medikas yra tas, kuris savi darbą gerai atlieka. O darbą jų reglamentuoja teisės aktai. Jei pagal aktu…
Betgi galetu sakyti tarkim jusu situacijoje butinas niptas. Bet to nebuvo. Daremes ji savo sprendimu.Ir mano biochemine nebuvo tragiska taip pat net su tuo aukstu hcg. Na lauksiu gydytojos atsakymo. _Ir dar manAu geras gydytojas tas , kuris nesilaiko aklai reglamento.Ji tikrai galima apeiti is zmogiskosios puses jei taip padesi zmogui.