Inesėlė parašė:
Nu jau ne...as jy nutrenkiau toli toli ir dar pasiunciau nx...😉
Tai kada ketinat eit pasižiūrėt, kaip ta gliukozė? Aš tai manau, duos Dievas sveiką sūnų pagimdyt, tai po šitų visų nervų, ilgai nenorėsiu nieko žinot..
Inesėlė parašė:
Tai kada ketinat eit pasižiūrėt, kaip ta gliukozė? Aš tai manau, duos Dievas sveiką sūnų pagimdyt, tai po šitų visų nervų, ilgai nenorėsiu nieko žinot..
karaliska krevete parašė:
O Jus taip pat i klinikas sius? 🙂
Dabar pas endokriniloga savo poliklinikoj reik patekt, paskui nezinau galimai i santariskes konsultacijai
Inesėlė parašė:
Kaip dabar pas tave graziai vaikj amzius issideliojo 2+2+8+8 ❤❤❤
Oi,tikrai 🥰
Neroli parašė:
Oi,tikrai 🥰
O vat Jūs, tai pagalvojus šaunuolė, net ne šaunuolė, o maladec.Aš va sėdžiu patogiai namie, tai dėl cukraus nervinuos, tai mažylis visai nejuda vėl stresas.O Jūs su pilnu glėbiu vaikučių, ir nėra kada dėl šūdukų sau ir kitiem nervų gadint🤗
Ad tai radau tokius gerus pusrytinius blynelius! Kas gali vaisius valgyt zinoma. Kiausinis, puse obuolio - saldesnio, siek tiek banano, tas siek tiek, tai man vieno banano uztenka 3-4 kepimams, pora saukstu varskes ir saukstas viso grudo aviziniu miltu! Jezau kaip skanu, saldu. Purus tokie! Man po 2 val. 5.6 cukrus po ju!
Baltasvejas parašė:
Ad tai radau tokius gerus pusrytinius blynelius! Kas gali vaisius valgyt zinoma. Kiausinis, puse obuolio - saldesnio, siek tiek banano, tas siek tiek, tai man vieno…
Ačiū, bandysiu turiu kokosų miltų, kaip tik dar nieko nedariau.
Inesėlė parašė:
Aciu, tikrai siek tiek ramiau☺️🌷 Tik man uzkliuvo, kad kai gines paklausiau del guldymo, sako nezinau, bet buk rubus susiruosusi🤔 na siandien po pietu einu pas ja, ziuresiu ka papasakos🙂 o ka ketonai slapime reiskia? Pas mane ju raso >=7
rugiagele-as parašė:
Tai kada ketinat eit pasižiūrėt, kaip ta gliukozė? Aš tai manau, duos Dievas sveiką sūnų pagimdyt, tai po šitų visų nervų, ilgai nenorėsiu nieko žinot..…
Taip kaip rekomenduojama po 8-10savaiciu arba agal kokiu 6 na vat kai noresiu...patikekit koks malonumas viska buvo isdalinti,gliukomaty pasideti...Kaip maitinanti dauko negaliu valgyti,bet manes tai neveikia taip kai negalejau del GD.O jus tikrai susilauksit sveiko kudikio ir jums jokiu uodegu neliks,as visa laika vaiksciojau su tokia mintim(juk zinom minciu galia milziniska)
rugiagele-as parašė:
O vat Jūs, tai pagalvojus šaunuolė, net ne šaunuolė, o maladec.Aš va sėdžiu patogiai namie, tai dėl cukraus nervinuos, tai mažylis visai nejuda vėl stresas.O Jūs s…
Va va as irgi apie ja pagalvoju taip...taigi 4vaikai yra kas veikti😉
Baltasvejas parašė:
Ad tai radau tokius gerus pusrytinius blynelius! Kas gali vaisius valgyt zinoma. Kiausinis, puse obuolio - saldesnio, siek tiek banano, tas siek tiek, tai man vieno…
As isbandysiu kaip maitinanti,man patinka gera sudetis😉
karaliska krevete parašė:
Aciu, tikrai siek tiek ramiau☺️🌷 Tik man uzkliuvo, kad kai gines paklausiau del guldymo, sako nezinau, bet buk rubus susiruosusi🤔 na siandien po pietu einu pas ja, …
Va tie ketonai gali jus paguldyti...ketonai dazniausiai buna del trukumo angliavandeniu...
Baltasvejas parašė:
kaip skaniai pavalgiau!!!aciuuu,dejau varskes,maza obuoli,kiausini ir pilno grudo miltu,valgiau su agavos sirupu ir riesutu sviestu,laukiu matavimo,tikiuosi tilpsiu i normas🤗
[email protected] parašė:
kaip skaniai pavalgiau!!!aciuuu,dejau varskes,maza obuoli,kiausini ir pilno grudo miltu,valgiau su agavos sirupu ir riesutu sviestu,laukiu matavimo,tikiuosi tilpsiu…
Man vien tik bananiniai per saldūs, kur bananas su kiaušiniu, tai prisigvojau pamakaluoti - ir porcija didensė gaunasi 😂🙈 man tai labai tinka jie, su natūraliu jogurtu valgau!